extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Par politiku man ir bijis ļoti maz saprašanas, bet tagad dažās lietās attiecībā uz veselības aprūpi es sāku labāk orientēties.

Man nepatīk jau pirmais punkts par orientēšanos uz augstu algu. Protams, mēs gribam augstas algas, bet kaut kā ar to sākt izklausās pārāk alkatīgi. Teiksim algu un budžeta jautājums NHS arī tiek apspriests, bet primārais tomēr ir par to, kā nodrošināt pēc iespējas labāku medicīnisko aprūpi, veicināt veselīgu dzīvi un taisnīgu medicīnisko pakalpojumu saņemšanu.

Tā vietā viņi raksta: valstij jānodrošina atbilstošus līdzekļus (gramatiska kļūda, pareizi šeit ir: atbilstoši līdzekļi) kvalitatīviem publiskajiem pakalpojumiem (veselības aprūpei...).

Finansējums ir būtisks, bet pareizi būtu tomēr sākt ar uzsvaru uz pakalpojumu kvalitāti un pēc tam, ka tam ir nepieciešams atbilstošs finansējums.

Kļūda arī noteikti ir runāt par taisnīgu un uzsvērt progresīvo nodokļa likmi. Protams, tā ir nepieciešama, bet cilvēkiem nepatīk idejas, ka no viņiem paņems vairāk. Šeit uzvaram vajadzētu būt par to, ka no trūcīgajiem ņems mazāk.

Kopumā viņi ir pārāk iestiguši detaļās, bet pietrūkst kopējās vīzijas. Ja es vispār balsotu, tad noteikti ne par viņiem. Viņi nav profesionāli.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?