ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-06-02 12:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Orbāna mīla
Izrādās šim patīk maita gundjajevs

https://lat.bb.lv/raksts/pasaule/2022/06/02/ungarija-bloke-jaunas-es-sankcijas-prasot-tas-neattiecinat-uz-patriarhu-kirilu?utm_source=inbox&utm_medium=mainpage&utm_campaign=Links-in-partner-sites

Also vispār sāk pacelties jautājums vai ir okej ja NATO teritorijā darbojas gundjajeva kantorim pakļauti objekti. Varbūt vajadzētu šo lietu nostādīt tā - var turpināt darboties pareizticīgo objekti, okej bet ne gundjajeva kantora pakļautībā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]indulgence
2022-06-02 13:17 (saite)
Orbāns ir Ungārijas Lembergs. Tikai ja mūsu Aivars ir saimnieks Ventspilī, tad Orbānam izdevās noprivatizēt visu valsti. Attiecīgi, vienīgais, kas viņu interesē, ir nauda un vara - par mazu un godīgu samaksu viņam patiks dajebkas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-06-02 13:22 (saite)
Nu pag bet tad maza un godīga samaksa no ES puses - un Orbānam strauji beidz patikt Putins un gundjajevs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]indulgence
2022-06-02 13:44 (saite)
Šamie dzīvo apgaismības utopijas paradigmas ietekmē, tipa, ja urlam iedod augstskolas diplomu un Hugo Boss uzvalku, tad urla kļūšot par eiropieti. Tad nu sēš un gaida, kad Orbans izrādīs kādas nebūt rudimentāras kultūrpazīmes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2022-06-02 14:14 (saite)
Jā, žēl, ka Ungārijā nevalda radikāli wokševiki (šobrīd vienīgā alternatīva, patīk Orbans vai nē), kas vestu valsti tajā pašā dimbā, kur citas progresīvās klaunu zemes, konservatīvais tu mūsu.

Labi, ka ungāru tauta to saprot. Ja ir izvēle starp "lembergu" vai maoistiem/WEF, variantu nav, ja neesi debils.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-06-02 14:14 (saite)
Tev ir pārāk emmm melnbalts skatījums. Kuras tad būtu tās klaunu zemes? GB ar Džonsonu kurš reāli atbalsta UA? FR ar Makronu kurš met islāmistus ārā? Okej trudō kanāda drusku ir uz šo pusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-06-02 16:24 (saite)
Pilnigi visa Rietumeiropa un lielākā daļa attīstības valstu, ieskaitot Latviju, ir kontaminētas. Ir labi, ka Eiropā vēl ir līderi, kas noraida 2+2=5 ideoloģiju un izvēlas darīt to, ko no viņiem grib tauta, nevis internacionālo oligarhu banda.
Esmu lasījis konservatīvu ungāru viedokļus par Orbanu un tie nebūt nav glaimojoši, taču viņi vienprātīgi atzīst, ka sakarīgu alternatīvu nav. Ja ne viņš, tad "Par" tipa klauni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2022-06-02 19:26 (saite)
Hm. Jā LV arī ir kaut kas līdzīgs. Ir nacionālisti, ir klauni, ir krievi, regulāri uzrodas kaut kas ar reliģijas kārti, kas nav - nav tehnokrātu industriālistu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?