ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-04-12 20:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
migrācija
Vispār jau migrācija NO krievijas būtu jāveicina un šitam Žagaram

https://tautaruna.nra.lv/sakums/378114-asi-reage-uz-zagara-teikto-par-begliem-no-krievijas/?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button

tehniski ir taisnība.

Kas sanāk? Jo vairāk cilvēku ar labām galvām notinas ko krievijas jo vājāks tas veidojums kļūst. Un jo spēcīgāki pārējie. Tāpēc to vajadzētu veicināt, tad ideālā tur paliktu putins ar duginu, sterligovu, ohlobistinu, alkašiem un popiem un pārējie varētu to padarīšanu aizmirst jo no tādas figņas pēc kāda laika tiešām nekas vairs neatlidos. Jo lai kaut kas startētu vajag zināšanas un prasmes, moļitvas un vodka nelīdz.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2022-04-13 09:41 (saite)
Žīdi ir liela daļa smadzeņu, tur un citur (kuru, savukārt, apšaušanu organizēja Staļina & Co paranoja un antisemītisms, ar ko pie sarkanajiem nebija daudz vārgāk, kā pie brūnajiem, vienīgi mazāk sistemātiski, jo pārāk daudz laika aizņēma šķiru cīņa un populācijas dzīšana kolhozos). Revolūcija, savukārt, visticamāk, vai nu nebūtu tobrīd izdevusies, vai būtu bijusi stipri grūtāk realizējama bez mūsu pašu dārgajiem letiņiem-streļķiem. Latviešu sarkano strēlnieku laukumā sarkanas rozes zied...

Kas attiecas uz inženieriem, tad daļa droši vien tiešām respektē Putinu, īpaši vecie padomju laika veterāni, kas pie šāda režīma anyway ir pieraduši. Daudzi citi ZT jomu pārstāvji dodas projām jau tagad, smadzeņu noplūde ir reāla un droši vien tikai pastiprināsies. Avots: personīga komunikācija ar projām dodošamies un devušamies, bet droši vien ir atrodama arī objektīvāka informācija par to pašu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-04-13 11:30 (saite)
"kuru, savukārt, apšaušanu organizēja Staļina & Co paranoja un antisemītisms, ar ko pie sarkanajiem nebija daudz vārgāk, kā pie brūnajiem"

Apšaut konkurējošo mafijas grupējumus nav nekāds -isms. Paskaties kādas tautības cilvēki bija pirmajos politbirojos, nkvd etc. Arī galvenie nagu maucēji un ielu teroristi. Pilns ar (((slavenībām))). Lai gan brutāla bandītisma ziņā Staļina banda nebija ne ar ko labāka, taču krieviem viņš imponē vairāk tāpēc, ka nebija atklāts mēģinājums ielikt gruzīnus vai kādu citu tautu par virskungu rasi un viņa darbības nefinansēja žīdu baņķieri no ārzemēm.
Antisemītisms vispār ir jēdziens, kas vajadzīgs tikai žīdiem vai židofīliem (atprātotiem sargsuņiem). Tas ir ekvivalents "rusofobijai", kuru gan neviens neuzskata par nez kādu vispasaules problēmu, jo ienīst krievus ir oficiāli atļauts.

Zinātnieki u.c. profesijas, protams, emigŗē uz ārzemēm, lai pelnītu lielāku piķi, be tāpēc, ka nepatīk Putins vai Krievijas agresīvā politika. Vairums ekspatu, kas ērti iekārtojušies nīstamo Rietumu pavēnī, ir kvēlākie putinisti un ultrapatrioti, vismaz, kad nonāk interneta vidē. Izglītībai šeit absolūti nav nekādas nozīmes. Krievos nav ticis izravēts patriotisms pret "savējiem" kā tas ir ar izmirstošajām eiropeīdu tautām. Iespējams pateicoties tam pašam Staļinam, kurš krievu nacionālās jūtas vienkārši veiksmīgi izmantoja savā labā, nevis centās iznīdēt Rietumu pēckara stilā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-04-13 11:48 (saite)
Ā, okej, "antisemītisms" nav relevants jēdziens, toties "židofīlija" gan? Skaidrs par tevi, atklanos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-04-13 18:05 (saite)
Vai rusofobija un rusofilija ir relevanti jēzieni?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-04-13 18:07 (saite)
Kā ģeneralizēts naids vai antipātijas pret krieviem kā tādiem (pretstatā konkrētas lietas izdarījušiem vai darošiem krievu indivīdiem vai organizācijām) — protams. Tas pats attiecas uz nekritiskām simpātijām pret jebko, ko krievi dara, saka utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-04-13 19:04 (saite)
Pareizi un šādu olekti jāpiemēro jebkurai tautai. Tu taču negribētu dzīvot krievu ietekmes zōnā, kur tev jābaidās runāt par viņu izdarībām, jo tevi par to vieglākā vai smagākā formā "kancelēs".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-04-13 19:23 (saite)
Protams, tiktāl pilnīgi piekrītu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?