ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2022-01-14 14:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par sniegpārsliņām, papildinājums.
Kā izskatās tipiska sniegpārsliņa, tepat no SC:

/Laikam neseko līdz un tāpēc nezini, ka visi neatlaidīgie paleontologu pūliņi atrast pārejas posmu no cilvēkveidīgā pērtiķa uz mūsdienu cilvēku ir bijuši neveiksmīgi.
Tieši tāpat nav pierādījusies evolūcija no zivīm uz mugurkaulniekiem. Ir bijušas tikai milzīgas darvinistu pūles uzdot vēlamo par esošo, bet nekā...
/

Sevišķi iespārda teksts `` no zivīm uz mugurkaulniekiem``


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2022-01-14 23:26 (saite)
Evolūcija (mutāciju un dabiskās izlases kombinācijas virzītas pārmaiņas organismu populācijās) ir viens no empīriski vislabāk nodemonstrētajiem dabas mehānismiem, nodemonstrēts pilnīgi un galīgi beyond reasonable doubt, gan dabā, gan laborā.

Specifiski par Homo sapiens ciltskoku, protams, joprojām ir atklāti jautājumi, bet tie ir jautājumi par specifiskām detaļām, nevis par to, vai mēs gadījumā neesam nomesti no orbītas, salipināti no paradīzes māliem utt., utjpr. Ja tev šķiet, ka izmantoju nenopietnus pretpiemērus, esi laipni aicināts piedāvāt kaut vienu nopietnu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2022-01-15 02:14 (saite)
Pretpiemēru kam? Tavai pompozajai, bet substanciāli tukšajai retorikai?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2022-01-15 03:59 (saite)
Alternatīvas hipotēzes par cilvēka sugas un dzīvības izcelšanos vispār. Cilvēka izcelsmes skaidrojumam jāspēj ietvert arī nepārprotami nodemonstrēto faktu, ka vēl ~ 40 kya uz Zemes līdzāspastāvēja vismaz divas vai trīs cilvēku pasugas (mēs, neandertālieši un denisovieši), savukārt 300 līdz 100 kya — vismaz piecas vai sešas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?