ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-12-23 11:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dolbojobus again
šoreiz beļģi izpildās

https://jauns.lv/raksts/arzemes/478422-belgijas-valdiba-vienojas-par-visu-atomelektrostaciju-slegsanu-lidz-2025-gadam

Sevišķi man patīk teikums par iztrūkuma kompensēšanu ar gāzes stacijām, zaļie bļe. Nu toč ``zaļais`` = idiots + kremļa aģents, jo tālāk jo skaidrāk. Un ``zaļajiem`` ar ekoloģiju ir apmēram tāds pats sakars kā Korejas tautas demokrātiskajai republikai ar demokrātiju.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2021-12-23 22:16 (saite)
Nu citiem vārdiem ja mēs runājam par hipotētisku `kabalu`` kura ir varošāka par lielo valstu likumsargiem tad emmm zems līmenis. Normāls līmenis būtu ja publika par tādu epšteinu pat neuzzinātu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-12-23 22:33 (saite)
Kabalai ir pohuj. Izlasi to Beļģijas sāgu kaut vai. Tas vispār savā laikā bija diezgan slavens notikums, bet mēs tādas lietas ātri aizmirstam. Visi tur zināja, ka valdībā, tiesā un policijā ir pilns ar pedofiliem, bet neviens neko nevarēja izdarīt. Vai tad pie mums nav bijuši pietiekami daudz korupcijas skandālu, kur visi labi zina, ka x un/vai y nozaga tik un tik miljonus no mūsu naudas? Zināja, bet neviens neko nevar izdarīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-12-23 22:36 (saite)
Hm, okej [ izlasīšu, t.i.] bet tad kāpēc regulāri notiek šie pedofilijas, izvarošanas utt skandāli, epšteins, vainstīns, katoļu priesteri utt... Ja kabalai būtu pohuj, tad kabala savējos neatdotu un publikas līmenī būtu `` kādi pedofili, mazāk krimiķus skatīties vajag un fantazēt, nav nekādu pedofilu``

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-12-23 23:21 (saite)
Tāpēc, ka pēc tā nav nekādas vajadzības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?