ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-12-23 11:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dolbojobus again
šoreiz beļģi izpildās

https://jauns.lv/raksts/arzemes/478422-belgijas-valdiba-vienojas-par-visu-atomelektrostaciju-slegsanu-lidz-2025-gadam

Sevišķi man patīk teikums par iztrūkuma kompensēšanu ar gāzes stacijām, zaļie bļe. Nu toč ``zaļais`` = idiots + kremļa aģents, jo tālāk jo skaidrāk. Un ``zaļajiem`` ar ekoloģiju ir apmēram tāds pats sakars kā Korejas tautas demokrātiskajai republikai ar demokrātiju.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2021-12-23 16:31 (saite)
Masks ir renegāts. Vismaz pagaidām tā izskatās. Arī Tramps, piemēram. Ne visi bagātnieki ir kabalas locekļi. Protams, meta līmenī arī viņi droši vien ir daļa no problēmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-12-23 16:35 (saite)
Nu jā ne visi, tas kā es redzu situāciju ka ir dažādas konkurējošas ``kabalas``, tāpat kā tas ir ar valstīm. Konkurē, dažreiz veido īslaicīgas alianses pret vēl kādiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-12-23 17:56 (saite)
Konkurējošas tikai savā starpā, nevis attiecībā uz plebejiem domāto politiku. Viņi visi ir vienis prātis, ka mūs vajag apspiest mums vajag atņemt visus personīgos iedzīves līdzekļus. Šajā jautājumā nekādas konkurences nav. Senākos laikos arī bija tirāni, kas savā starpā konkurēja par varu savā reģionā, bet starp viņiem bija vienprātībā, ka plebi ir jāsit ar pātagu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2021-12-23 16:38 (saite)
Vēl jāpiezīmē ka ``bagātnieki ir problēma`` ir zināma kreiso pseidoliberāļu neopuritāņu neokomunistu paveida[sc viņsu pārstāv polsonis ``slikts`` laikam viskonsekventāk] parastais sauklis. Atņemsim tiem budžiem visu, sadalīsim, es būšu pie dalīšanas - kaut kur dzirdēta ideja :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-12-23 17:59 (saite)
Ja tu būtu vēl acīgāks, tad ievērotu, ka visi šie bagātnieki atbalsta un vairo "kreiso pseidoliberāļu neopuritāņu neokomunistu" varu pasaulē ar savu dāsno finansējumu, politisko lobiju un viņiem piederošajiem, teju visiem pasaules lielākajiem mediju koncerniem. Bez maz vai tā pat kā savā laikā tādi kā (((vācietis))) Šics utml. finansēja Leniņa n Co slepkavošanu un varas grābšanu Krievijā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?