ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-10-23 20:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Genocīds?
Interesanti, tā ir taisnība ka LV nacionālisti esot tīšām bloķējuši informāciju par epidemioloģisko situāciju un vakcināciju [sevišķi senioriem domāto] krievu valodā?

Un ja tā - tad kas viņi pēc tam ir?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]telefontubbie
2021-10-24 11:26 (saite)
To, ka uzlika stopkrānu un valsts valodas centrs arī, nu es domāju, ka tas ir slikti. Ja būtu izsūtītas vēstules RU valodā, vismaz būtu oficiāla atmazka - penčiki paši vainīgi, ka lasa krievu avīzes, krievu radio, krievu TV, lieto vkontakte soctīklu un vispār, nav integrējušies.
BET
ja par visriskantāko grupu 80+, jau vasarā burtiski izbraukuma vakcinācijas busiem vajadzēja noparkoties, burtiski, pie katras blokmājas un it īpaši tā saucamaos krievu rajonos bijušo fabriku vai militārzonu tuvumā. Kam spēks iziet ārā, tie izietu. Jo redzētu pa logu, ka soliņsēdētājs kaimiņš pirmais vai runīgā mājas sētniece ietu, ietu arī citi. Savukārt guļošo 80+ senjoru vakcinēšanas atbildība principā gulstas uz radinieku pleciem, kam tur bija jāsauc tā mājvakcinēšanas brigāde.
80+/90+ vecumā kustīgums ir tiešām ļoti ierobežots, nu nav ļoti daudziem vecīšiem spēka noiet no rajona perifērijas tos 2-3 km līdz vietai, parasti rajonu centrā, kur tos Vakcīnbusus noparko. Un ja radinieki ir antivakseri, viņi nekādus taksometrus sinjoriem nenodrošinās līdz jebkurai vakcīntočkai.


(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?