ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-06-07 13:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
No telosa, par narkotikām
Rakstiņa noslēdzošā rindkopa:

``Tas vedina domāt, ka patiesībā mūsdienu kreiso partiju politiķi marihuānas legalizāciju zināmā mērā uzskata par sociālās inženierijas metodi savu mērķu sasniegšanai.``

Piekrītot ka tās vielas bojā domāšanu un līdz ar to nav laba ideja veicināt to izplatību es tikai vēlētos uzdot jautājumu - bet ko tie hipotētiskie kreisie sabiedrības inženierētāji iesāks ar apreibušiem, bremzētiem, nesakarīgiem indivīdiem lielos daudzumos?

Also, par šo narkotiku izplatīšanu esot sekojošs arguments:

//Sabiedrības vairākumā valdot pārliecība, ka apmierinājums ir jāsasniedz tikai ar smagu darbu, un tiekot atbalstīts uzskats, ka intoksikācija kavē produktivitāti. Šāda attieksme nepamatoti stigmatizējot kanabisa lietošanu.//

Hm, apmierinājumu var sasniegt ne tikai ar smagu darbu bet arī ar intensīvu radošu domāšanu, nelaime tikai tā ka THK veidīgās vielas kavē arī to.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2021-06-07 23:14 (saite)
Lieta tāda, ka THC strādā drusku citādāk, also es neesmu pārliecināts, ka šeit vajag ieviest alternatīvu, labāk ir mazināt jau esošo, cik nu sanāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2021-06-07 23:29 (saite)
esmu par pilnīgi visu vielu dekriminalizēšanu. ir skaidri zināms, ka ne jau vielu pieejmaība, bet gan īpatņu apmierinātība ar esošo nosaka vēlmi lietot apreibinošas substances.
aizliegumi ir neefektīvi, sociāla palīdzība ļoti efektīva.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-06-07 23:33 (saite)
Es zinu ka ir valstis kas ar šito eksperimentē, paskatīsimies kas sanāks. Mana prognoze ir ka viņi dabūs mēģinājumus pievienot narkotikas pārtikai, limonādēm, konfektēm, targetēt bērnus. Bet nu redzēsim ir Portugāles un Nīderlandes pieeja, ir Singapūras pieeja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zazis
2021-06-07 23:34 (saite)
nāvessods ir stilīga pieeja, protams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-06-07 23:35 (saite)
Narkodīleru iznīcināšana, jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?