ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2021-03-04 18:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ingmārs kviec
citēju:

/labējo ekstrēmistu propaganda cibā
Iesaku uzmanīties no labējo ekstrēmistu ideologiem, kuriem nerūp tas, vai viņu sacītais ir pamatots vai patiess, bet tikai viņu politiskās nostājas popularizēšana par katru cenu, izmantojot manipulāciju un sensacionālas, nepārbaudītas ziņas. Šie cilvēki izmantos jebkādus paņēmienus, lai panāktu savu.

Vairāki no šādiem cilvēkiem, piemēram, anonīmi komentē manā cibā (un arī citur), lai arī viņiem nav liegta iespēja komentēt ar savu lietotāju. Viņi to dara, jo apzinās, ka sevi ir pietiekami diskreditējuši, lai komentēšana ar savu lietotāja vārdu neradītu pietiekamu efektu. Turklāt anonīmi komentāri slēpj apstākli, ka komentē viens un tas pats cilvēks, tā vietā radot iespaidu, ka komentāru skaits vairāk korelē ar viedokļu skaitu./

Nav tā ka man būtu simpātiskas visas konservatīvās idejas un ka es būtu sajūsmā no konserviem, bet nu šeit mēs redzam kas ir otra puse. Krīt histērijā, kviec, aicina nevis debatēt bet ``uzmanīties``.

Izklausās pēc kaut kāda Karpcova vai Kalvina vai Samsona tipa asiņaina cienīgtēva kurš histēriski aicina uzmanīties no tām raganām. NU vai komunistu poļitruka kurš brīdina no tautas ienaidniekiem, kontrrevolūcijas un buržuāziskiem elementiem


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2021-03-05 14:13 (saite)
Nu ja, bet es tev saku, ka tev šeit lasītprasme ir nofeilojusi, jo vismaz konkrētajā tekstā nav nekas par izvairīšanos un norobežošanos. Ņemot vērā, ka ingmars pats aktīvi iesaistās diskusijās ar labēji noskaņotiem cibiņiem, tad sanāk, ka tu viņam te pavisam ne pa tēmu brauc augumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2021-03-05 14:17 (saite)
/ka tu viņam te pavisam ne pa tēmu brauc augumā. /

Nu varbūt mani ir nepilnīgi novērojumi, bet manā pieredzē šī persona reaģē kā tipisks ideoloģijas nesējs, tāpēc analoģija ar krišjāni. Tas ir - saraksta savus uzstādījumus, pamatā lozungveidīgi un ja kāds mēģina tos kritiski analizēt/ oponēt, tad izbano. Jā tas gan tiesa - izbano pie sevis, bet citur debatē, vismaz krišjānis, iespējams ka ingmārs arī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2021-03-05 14:18 (saite)
P.S. Senāk es šo efektu novēroju pie visādiem mācītājiem baznīcu interneta lapās, bija uzkrītoši līdzīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?