ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2020-03-21 19:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atmiņsūdens
https://www.tvnet.lv/6929392/atminudens-tirgotajs-maldina-par-koronavirusu?fbclid=IwAR05HXARQtbukA1Mx-pFrpHmfRB-66OQYDhhiS3imr6Nd2IvVvgGZzybDVc


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2020-03-22 10:33 (saite)
Šis laikam atbild agrāk izvirzīto jautājumu, vai atmiņūdens tirgotājs pats ir saspiedies un tic savam ūdenim, vai ir tikai cinisks biznesmenis. Izskatās, ka "alternatīvo faktu" pasaule viņam patiešām un netēloti ir tuvāka par zinātni.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2020-03-22 20:14 (saite)
Visādi var būt, taču tādus izgājienus kā sociālā uzņēmuma statusa izmantošana vai mahinācija ar "bioūdens" sertifikātu nekādi nevar norakstīt uz ticību pseidozinātnēm. Tādēļ arī šo video nespēju uztvert citādi, kā vien mārketinga taktiku, nolūkā caur "laikiem un šēriem" celt savu, un caur to pastarpināti arī savas produkcijas atpazīstamību. Plus vēl tas, ka uzturēt naratīvu "oficiālais viedoklis ir nepatiess" ir acīmredzami izdevīgi cilvēkam, kura tirgotā produkta īpašības ir pretrunā ar "oficiālo" fiziku un ķīmiju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ieraksts
2020-03-22 20:42 (saite)
nez, lai šitā muldētu, tomēr jābūt visādu sazvērestību murgu zinātājam. lai arī tur vispār nav loģikas, tur baigā "alternatīvā loģika" apakšā, to nevar tā vienkārši sagudrot no tukša gaisa, ja neesi tēmā, pat ja tas viss izskatās konkrēti tā arī sagudrots.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2020-03-23 08:07 (saite)
Nu, vietu, kur biezā kārtā visādas muļķības sagrābties, internetā (un arī ārpus tā) netrūkst. Atrast kaut kādu alternatīviķu blogu, paskatīties interviju ar RenTV stila "ekspertu" vai pašķirstīt "Ko ārsti tev nestāsta", un tad atreferēt tur sameklēto nav grūti.
Jebkurā gadījumā, zināt visādus murgus un tiešām ticēt tiem ir divas dažādas lietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?