ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2019-09-29 23:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hm....
Viktors Suvorovs ``Specnazs`` (LV tulkojums) 135. lpp:

/GRU bija īpašs naids pret rietumvalstu AES, tajā skaitā arī tāpēc, ka tās mazināja rietumu valstu atkarību no naftas importa (t.sk. padomju) , pateicoties kam šīs valstis kļuva stiprākas un patstāvīgākas. AES bija pašu svarīgāko SpN daļu un vienību mērķu sarakstā./ citāta beigas.

Tagad tas saucas FSB un SVR, mērķi tam domājams ir tie paši.

Šis liek interesantā leņķī paskatīties uz ``zaļo`` iebildumiem pret AES un teiksim uz Merkeles atteikšanos ko atomenerģijas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2019-10-01 00:28 (saite)
TBH, kaut arī es nedalu Grētas stila histēriju un kapitālisma, tehnoloģijas un populācijas blīvuma nomētāšanu akmeņiem, es nevaru noliegt to, ka pieaugošās klimata izmaiņas, neatkarīgi no antropogēnā faktora proporcijas tajās, ir nopietna problēma un izmantot šos histēriķus par pamatu pašas problēmas kā tādas noliegšanai arī neizklausās pēc pārdomāta gājiena.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2019-10-01 00:30 (saite)
Nu jā tāpēc komplekts no klimata problēmas uzsvēršanas un noliedzošas attieksmes pret atomenerģiju man atgādina to par ko Suvorovs raksta. + ķīnai arī ir izlūkdienests, miniet 3 reizes pēc kura ģīmja un līdzības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2019-10-01 00:33 (saite)
Man personīgi šķiet, ka tur galveno lomu spēlē nekompetentu cilvēku ceļgala refleksu tipa reakcijas pret lielo, ļauno atomenerģiju, nevis plānota specdienestu sabotāža un psiopi, bet, godīgi sakot, neesmu kompetents izsvērt varbūtības šajā virzienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]hedera
2019-10-02 08:31 (saite)
+++

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?