ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2019-09-29 23:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hm....
Viktors Suvorovs ``Specnazs`` (LV tulkojums) 135. lpp:

/GRU bija īpašs naids pret rietumvalstu AES, tajā skaitā arī tāpēc, ka tās mazināja rietumu valstu atkarību no naftas importa (t.sk. padomju) , pateicoties kam šīs valstis kļuva stiprākas un patstāvīgākas. AES bija pašu svarīgāko SpN daļu un vienību mērķu sarakstā./ citāta beigas.

Tagad tas saucas FSB un SVR, mērķi tam domājams ir tie paši.

Šis liek interesantā leņķī paskatīties uz ``zaļo`` iebildumiem pret AES un teiksim uz Merkeles atteikšanos ko atomenerģijas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2019-10-01 00:03 (saite)
Es īsti nesaprotu, kur ir problēma ar tārpiem. Es neteikšu, ka tas ir mans kulinārais sapnis, bet kopumā barības vielas ir barības vielas, ne jau zemākas kvalitātes par makdonaldos un hesburgeros atrodamajām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-10-01 00:19 (saite)
Problēma nav tārpos, bet pēkšņā uzmācīgā propagandā, kas kaut kā uzradusies 'otkudo ņevozmisj'. Cilvēks var ēst gandrīz visu, bet pēc tā nav nekādas vajadzības, tāpēc šo ideju pēkšņā sinhronizētā popularizēšana dažādos kanālos zvana zvaniņus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2019-10-01 00:22 (saite)
Šai samērā specializētajai idejai (apmēram viena līmeņa ar Spirulina aļģu u.c. avārijas pašatražojošo produktu audzēšanu) tiešām eksistē uzmācīga propaganda? Pameklēju, neatradu neko tādu, cilvēki par to debatē, bet ne jau pirmo dekādi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-10-01 00:43 (saite)
Man bija vairāki ieraksti, kur bija saites. Slinkums tagad meklēt. Vēl te līdzīgi pedējā gada laikā parādījušies neparasti daudz rakstu, apspriežu un "expertu" līdzjutīgi vērtējumi par kanibālismu. Abos gadījumos kontekstā ar muh climate change. Tur vēl komplektā nāca stop having babies (white people) to save planet, kas parādījās nedaudz senāk. Paterns ir paterns.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mindbound
2019-10-01 00:48 (saite)
Well, avārijas scenāriju izvērtēšana potenciālas katastrofas vai katastrofu sēriju gadījumos pati par sevi ir normāla stratēģija. Nezinot, protams, nepateikšu, var jau būt, ka minētie raksti tiešām sastāv tikai no histērijas un bļaustīšanās, pēdējā laikā tas tiešām ir kļuvis par ļoti uztraucošu modi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-10-01 21:53 (saite)
Nu tie nav nekādi stratēģiski, analītiski raksti, bet zema līmeņa propaganda, kurai ir burtiski zero aktualitātes objektīvi. Tā tiek pacelta politizētos medijos ar politizētu mērķi un pamatā tēmēta uz mazizglītotiem plebiem, kas havo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2019-10-01 00:52 (saite)
Nu kanibālisms [regulārs] vnk nemeiko sensu te jau daudzas x aprakstīto iemeslu dēļ

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?