ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2019-09-10 15:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hm
veidojums ``ingmars`` raksta:

/Tikai nepārproti, es nenoliedzu, ka islāma valstīs izplatītā prakse izprecināt pārāk jaunas sievas, bieži vien 14 gadu vecumā, ir problemātiska, bet nevajag tur jaukt iekšā pedofīliju./

Jautājums:

Kāpēc ne?

Jautājums ar ilustrāciju: Un ja tepat rietumos kaut kādi mormoņi vai Kroulija sekotāji vai vikāņi sāktu praktizēt seksu ar 14 gadus veciem cilvēkiem?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]axsys
2019-09-11 10:48 (saite)
"kaut kas no transhumānisma tad var sanākt ``sapistība`` pret to"

Kaut kas arī mierīgi var sanākt un pamatoti. Tev liekas ka daudzas tās nākošās tehnoloģijas nevar izmantot lietām no kurām Mengelei rādītos slikti sapņi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2019-09-11 10:51 (saite)
Drusku ne par to bazars, bet piemēram par situāciju kad pēc mūsu pašreizējām normām legāls vidēja biol vecuma cilvēka destruktīvais uploads skaitīsies ``slepkavība`` vai teiksim jai esošās problēmas ar legālajām amputācijām, kur cilvēks ir izvēlējies nomainīt dabiskās ekstremitātes ar elektromehāniskām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2019-09-11 10:52 (saite)
Tur kā reiz no svara ir paša cilvēka lēmums. Ja pēc paša gribas un kā advokāti saka "sound mind", tad tā varbūt skaitās eitanāzija bet ne slepkavība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2019-09-11 10:55 (saite)
OK, bottomlains tur ir tāds, ka vajag paņēmienu kā kritiski paskatīties pašiem uz savu normu sistēmu tajā pašā laikā negraujot to bez vajadzības

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?