ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2019-04-02 02:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ISIS, polish edition
tas pats ISIS skats no sāniem:

https://jauns.lv/raksts/arzemes/325265-katolu-priesteri-polija-sadedzinajusi-harija-potera-gramatas


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2019-04-03 20:52 (saite)
aļo kāpēc lamājamies?

ja eiropā pieņem likumus pret jebkādu zaimošanu tad viņi dara muļķības, šķiet ka neviens nesaka neko citu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-04-03 21:07 (saite)
Tieši tā, neviens NEKO nesaka, ieskaitot ultrafeminumbistes, kurām notiek spontānais periods ieraugot Rudzīša rakstu kaut kādā dzeltanajā portālā. Un jauki, ka tu atklāti totalitāru likumdošanu tavas mīļotās globālistu organizācijas jurisdikcijas ietvaros tā mīļi sauc par "muļķībām" un uzzini to tikai no kaut kāda cibas 'nacista' blogposta, jo esi pārāk aizņemts ar rūpēšanos par random tusiņu kaukāda poļu panistē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2019-04-03 21:14 (saite)
1) nu rudzīša teksti ir lieta par kuru gribas skaļi krieviski [citas valodas vnk tik labi nezinu, EN un LV par vāju] lamāties ibo kretīnisms
2) es tās lietas skatos saistīti, tā ir pārāk liela pretīmnākšana reliģijām gan islāmam, tavā piemērā, gan katolicismam, manis demonstrētajā piemērā, cilvēkiem vēl aizvien liekas ka dieva jēdziens un reliģija as sač ir kaut kas labs vai vismaz neitrāls, slikti ir tikai konkrētie izpildījumi. Mana hipotēze ir ka monoteismam principā nevar būt labu izpildījumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-04-03 21:39 (saite)
Tur jau tā problēma, ka tu lietas NEKAD neskati saistīti, ibo nespēj, jo kājminama domāšana un tunnelvision attiecībā uz muh eebul religunz. Mūsdienu feminizms un visa pārējā globālistiski progresīvo spēku fronte ņeimejet ne mazākās pretenzijas pret islamu un tā paražām. Tā bļaurē par patriarhālismu, seksismu un reisismu tikai kontekstā ar baltajiem un/vai kristiešiem Rietumos. Tu esi seriously out of the loop un neizskatās, ka spēj empīriski mācīties. Viss notiek acu priekšā ne pirmo gadu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?