ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-05-16 10:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tātad Krišjānis teica, ka raganas pastāvot.

Attiecīgi Krišjānis ir relikts no šitiem.

http://jvmm.lv/Las%C4%ABtava/jelgavas-vestures-annales/raganu-medibas-jeb-pravas-kurzemes-un-zemgales-hercogistes-laika/

pēdējā prāva, cik var saprast - 1795g. Nemaz ne tik sen.

Līdz ar to mēs varam secināt, ka šī suga ir salīdzinoši bīstama ar islāma fundamentālismu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-05-17 11:47 (saite)
Uppps, krišjāni , izlien no alas :) Also tīri praktiski - iebāztu tevi tajā otrajā gadsimtā, fiksi atpakaļ paprasītos, es domāju pāris stundu laikā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-05-17 14:03 (saite)
Es nekad neesmu sapratis šīs cibā plaši izplatītās spekulācijas un denunciācijas par to, ka, redz, ja pats nonāktu 2tajā, 16tajā vai 19tajā gs, tad būt nu tik ļoti slikti, slikti, ka aši gribētos atpakaļ 21mo. Kāda fantastiska iedomība - prezumēt, ka mēs zinām, kas otram cilvēkam patīk, iet pie sirds un šķietas vēlams, un kas ne - jūs neesat otra siržu tiesneši un nezināt ne gramu no tā, kas notiek citu cilvēku galvās un kā citi cilvēki piedzīvo, tver un izjūt pasauli. Varbūt tev otrais gadsimts būtu sāpīgs, man savukārt ir citas prioritātes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2018-05-17 14:06 (saite)
Es jau neko, man tikai gribētos redzēt tavu meldiņu pēc trešās dizentērijas vai tīfa nedēļas vai kad ar iekaisušu žokli būtu jāiet nevis pie zobu daktera bet pie kalēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-05-17 14:28 (saite)
Nu neko, kā redzams, cilvēki ar visām dizentērijām un tīfiem, un sāpošiem zobiem turpināja rakstīt, priecāties, domāt un svinēt dzīvi. Laikam bija citas prioritātes. Ja senie cilvēki būtu tādi čīkstuļi kā modernais cilvēks, mēs šobrīd nebūtu nonākuši līdz internetam, matemātikai vai Baha mūzikai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2018-05-18 15:01 (saite)
Tu tāpat neuztaisīsi ne otru internetu, ne vēl vienu Baha mūziku un man liekas ka ar matemātiku arī tev ir tā pašvaki, katrā gadījumā ar statistiku.

Un nē, cilvēki ar dizentērijām un tīfiem lielākoties mira nost. Vēl 18tajā gadsimtā vidējais dzīves ilgums Eiropā ir apmēram 40 gadi kas ir diezgan slikti pat ierēķinot to ka lielu daļu no tā sastāda zīdaiņu nāves. Tev liekas ka tu noteikti būtu starp tiem kam bez sapuvušiem zobiem un asiņojošas pakaļas izdotos izvilkt līdz sirmam vecumam?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2018-05-18 15:07 (saite)
Nu vispār jau piederība garīdzniecībai (kas šams droši vien būtu) nekā no šitā neglābj

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?