ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-05-15 10:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nedaudz precizējuma
Es nenoliedzu cilvēku tiesības izdarīt jebkādas izvēles.

Bet kad Krišjānis raksta:

``ir ļoti daudzi nabadzīgi kristieši visā pasaulē, kuri tomēr izlemj laist pasaulē bērnus ar kādām nepilnībām``

Es redzu ka noteiktu ideju nesēji mēģina ietekmēt cilvēku izvēles ar moralizēšanu noteiktā virzienā.

Kāpēc?


Mana versija: Viņiem vajag substrātu. Uz kā parazitēt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2018-05-17 15:01 (saite)
Ciba un cosmopolitan forumi nebāžas ar "izglītojošām" lekcijām pie hormonu plosītiem tīņiem ar uzstādījumu "mēs jums tagad pastāstīsim, cik sekss ar prezi ir neforšs".

Te cibā tikko bija gara diskusija par abortiem. Gan es, gan daži citi cibiņi norādīja, cik ļoti Latvijā samazinājies abortu skaits kopš 90.-tajiem. Tas vislielākajā mērā ir Papardes zieda utml. organizāciju nopelns, kuri sāka aktīvi izplatīt informāciju tīņiem un jauniešiem par drošu seksu. (Jā, Papardes zieds darbojas kopš 90.tajiem) Tagad šitie ĪMG radikālie puritāņi vazājas pa skolām un pa gabaliņam vien ārda nost kvalitatīvu reproduktīvo izglītību. Forši, baigie malači. Es tiešam ceru, ka viņu dezinformācija nespēs nodarīt lielu ļaunumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-05-17 15:10 (saite)
Bet tu laikam nesaprotu to freimvorku, kurā izteikums par prezi vispār ir iespējams un iegūst jēgu. Ne velti organizācija saucas ĪMG, jo fokuss jau ir tiešu uz īstā cilvēka atrašanu saiešanu kopā ar viņu laulībā, iekš kuras tikai un vienīgi ir pieļaujams un vēlams sekss ar prezi vai bez. Kāpēc vajag prezi "ārpus" vai pirms laulības? - jo jaunieši pišas apkārt, tātad attiecīgi lai nedabūtu STS vai nevēlamu grūtniecību. Normālā kristīgā laulība ir diezgan vienalga ar prezi vai bez, jo bērns mīlošā laulībā nav problēma, un STS arī kristīgā laulībā nevar būt problēma.
Labi, viņi tur ieslīgst groteskās detaļās, bet vismaz visa oficiālā retorika jau ir tieši vērsta uz to, ka jebkāda veids sekss pirms laulības per se ir kaut kas nevēlams, attiecīgi arī atkrīt jautājums par prežiem.
Tas, protams, ir labi, ka Papardes zieds dara to, ko dara, jo ne visi izvēlas kristīgo modeli, tāpēc pēc iespējas jāmazina visas nelaimes un riski, kuri varētu rasties no kristīgā modeļa ignorēšanas. ĪMG drīzāk - ideālajā formātā, ja tāds vispār ir - laikam mērķē uz tādu reproduktīvās veselības koncepciju, kur vairums "reproduktīvās veselības problēmu" gluži vienkārši atkrīt, jo zolīdu kristiešu skatijumā jauniešiem vienkārši nevajag pisties apkārt, un tad dzīve arī uzreiz ir vienkāršāka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?