ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-03-27 15:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pērle
Gnidrologs atžigajet:

/Laulība ir vīrieša un sievietes savienība Dieva priekša, sakraments. Visas utilitārās nozīmes ir tā loģiski blakusprodukti./

Tātad pēc Gnidrologa laulība - tā ir tāda ticīgo monoteistu padarīšana, uz visiem pārējiem cilvēkiem neattiecas, visi tie kas precējušies dzimtsarakstu nodaļās patiesībā nemaz nav precējušies.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krishjaanis2
2018-03-29 02:24 (saite)
Tev kā feministei nešķiet, ka tas, ko tikko uzrakstīji, ir sieviešu cieņu pazemojoši un augstprātīgi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2018-03-29 07:50 (saite)
Augstprātīgi - jā, jo man ir pavisam cita pašvērtējuma sistēma, un man manējā liekas ne tikai veselīgāka, bet arī ilgtermiņā izdevīgāka. T.i., man ārējais izskats ir sekundāra vērtība, patīkama piedeva pie personības.
Sieviešu cieņu aizskaroši - nē, jo, em, lai es aizskartu sieviešu cieņu, man tā kā no sākuma vajadzētu izteikties par sievietēm kā grupu. Tā, kā to, piemēram, parasti dara gnidrologs.

Bet, ja tieši par brood cieņas aizskaršanu: te mēs redzam, cik simptomātiski izpaužas tava bara lojalitāte. Tu nolēmi šo komentāru veltīt man, nevis komentāram zemāk, kurā teikts ka "Brūd ir palaistuve, kas meklējās tinderī, domā par to kā labāk maukoties un kā labāk sev piešķirt tavarno vidu." Tavi sirdsšķīstie nodomi ir acīmredzami, malacītis, labs kristietis. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?