ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2018-02-04 23:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sausais atlikums no fb debates
Starp citu, visiem kas te runā par normu un anomālijām jeb patoloģijām [seksualitātē] derētu pārdomāt sekojošu līdzību. Ja mēs varam runāt par anomālijām un patoloģijām seksuālajā uzvedībā, tad tieši tāpat pasaules uzskatā. Un tad nostādne būtu tāda, ka norma ir zinātniskais pasaules uzskats, tas ir materiālisms ar no tā izrietošu ateismu un viss pārējais ir anomālija jeb patoloģija. Vai tie kas runā par anomālijām un patoloģijām piekrīt šādai nostādnei?

P.S. pašreizējā prakse ir tāda, ka abos gadījumos par patoloģisku uzskata tikai to, kas ir apdraudošs, t.i. no minētajām sfērām piemēram attiecīgi pedofīliju, izvarošanu, suicidālus un narkotiku lietošanu praktizējošus kultus un tml. Domājams ka pie tā arī var palikt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-02-05 10:33 (saite)
Nu tas ir jautājums ko mēs vispār iesākam ar padarīšanu ``valsts``, ja valstu veida organizācijām noņemam savienību reģistrēšanas funkciju, tad sanāk tas ko tu saki- līgumi un viss, vēlams automatizēti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]axsys
2018-02-05 11:30 (saite)
Viss tas ko privāti ir pārāk grūti nodrošināt jau paliek nemainīti. Attiecību līgumus jau arī var slēgt caur valsti, tas jau neko nemaina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?