covid_19 ([info]covid_19) rakstīja,
@ 2020-12-08 14:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nesaprotamais nē
nu visi zin, ka vīrieša izteiktais jā nozīmē - var būt, ja saliksies retrogrādais marss ar retrogrādo merkuriju, ja nebūšu iedzēris un vispār ja pāri paliks laika no maniem 102 hobijiem un paģirām - tad točna noteikti

sievietes izteiktais nē nozīmē - tagad tu ar mani paķizinies un tad jau noteikti es pateikšu jā, jo pat ja saku nē ir forši un tā tikai turpini


p.s. dažām ir un dažām atkal nav, bet pārsvarā nav


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2020-12-12 15:49 (saite)
Pilnībā atbalstu lielāku atbalstu krīzes centriem un nodrošināt, lai tie var palīdzēt personām neierobežotu laiku, ja situācija tiešām nopietna. Man pašam radinieks bija situācijā, kur krīzes centra ierobežotās iespējas bija liela bēda. Šī nav vienīgā sfēra, kur Dievzemītē nav īsti sakārtots, nav labi finansēts, nav labi pārdomāts utt. Kāds tam sakars ar konvencijām.

Attiecībā uz stalkošanu, tā ir problēma arī attīstītajās valstīs. Policija nevar likt kādu cietumā, ja nav tiesiska pamata. Atkal, kur te konvencijas pienesums. Normālos laikos savāktos ģimenes locekļi un atskaldītu stalkotāju, bet mēs nedzīvojam normālos laikos. Ģimenes saites kļūst ar karu paaudzi jo vājākas, sabiedrība atomizētāka. Lielā mērā pateicoties progresīvo ideoloģiskajai direkcijai. Cerēt uz valsti, ka tā tevi sargās no bulijiem un stalkeriem ir pakļautu cilvēku mentalitāte.

"Ai, bažu bažu, feministes nāk pēc mūsu bērniem, lol."

Ne tieši feministes. Feministes ir tikai pasažieri visā šajā shēmā, kas padara par normālību ļaut seksuāliem predatormonstriem grūmot bērnus kļūšanā par seksuālām spēļmantiņām un garīgiem/fiziskiem kropļiem no agras bērnības. Rietumos valstis atņem vecākiem bērnus, lai varētu tos ķīmiski kastrēt. Tur arī viss sākās ar nevainīgām konvencijām par muh equaliteh n hoooman raits. Visi tie histēriskie wokisti, visādi spiedzoši traniji u.c. monstri ir tieši šādu izglītības programmu produkts. Fuck that shit.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2020-12-13 13:16 (saite)
Wow, un tas viss tajās dažās rindiņās iekodēts, ja?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?