Signe ([info]copy) rakstīja,
@ 2007-09-11 23:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es esmu nekomerciāla filma, kuru neviens nespēj noskatīties līdz galam, jo ir pārāk klusa un garlaicīga, un lēna. sižets velkas un liekas, ka nekad nebeigsies. tai nav pilnīgi nekādas jēgas un galvenais varonis visus pārdzīvojumus tur sevī, neko neizrāda un neko nestāsta. vispār filmā gandrīz neviens nerunā, mūzikas nav, ir tikai pilsētas trokšņi. reizēm, ja kāds kaut kopasaka,t ad tas ir kkas pilnīgi nenozīmīgs, kā, piemēram, 'cik pulkstenis?' vai 'man, lūdzu, divus ābolus'. filma ir konstanti skumja. brīžiem kāds klusi iesmejas, varbūt pasmaida, bet vispār neviens neko īpaši nejūt. viena no tām filmām ar nesaprotamajām beigām ar pēdējo kadru psihenē, kur varonis stiklainām acīm skatās sienā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ilka
2007-09-11 23:03 (saite)
man vienmēr šaumīgi interesē noskatīties tādas it kā ļoti garlaicīgas filmas līdz pašām beigām [ieskaitot titru beigas], un nekad vēl nav nācies ļoti vilties.

(Atbildēt uz šo)


[info]vaarna
2007-09-12 10:23 (saite)
man katru rītu un vakaru, braucot ar tramvaju no un uz darbu, ir nekomerciālā filma:) un Maskavas forštate arī ir nekomerciālā filma. vienīgi tās varoņi savus pārdzīvojumus netur sevī:)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?