citronmeetra ([info]citronmeetra) rakstīja,
@ 2005-09-01 20:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Esmu visu izdariijusi cik labi vien speeju, paareejais vairs nav manaa zinjaa. Bet tikmeer ir atnaacis spozi mirdzoss vakars, loti daudz saules, siltuma, veeja. Ielaas speelee muzikanti, visas aara kafejnicas paarpildiitas, solinji parkos arii. Eju veelreiz cauri pilseetai, un sajuuta ir laba un viegla, nekas vairs nemoka. Nopeeku kaut kaadu milksheiku, pakalusos gitaaristu, nobildeeju veel dazus briinumskaistos skatus. Viegli. Bedzot ir viegli.
It kaa pirms tam buutu bijis gruuti. Nebija tacu.
Atklaaju izstaadi. Noperformeeju mazu, mieriigu gabalinu, veestnieks teica runu, visi dabuuja viinu un maiziites ari loti garsiigu oliivu kjopsi. Atvadiijos. Paklaniijos. Pateicu paldies. Ceru, ka tam visas ir sava jeega kaut kur taalos, neizdibinaamos zvaigznu celos.
Man patiik sie savi jaunie darbi. Kaut kas atkal mazliet citaads. Es patiesaam izdariiju visu, ko speeju. Diivaini domaat par to, ka peec meenesa izstaadi vienkaarsi sadaliis pa sastaavdaljaam un izmetiis atkritumos. Stiklus pie stikliem, papiirus pie papiiriem. Kur vini liks skiadas un ogles? Uz meebeleem pieteicies viens darbinieks no kultuuras nodalas. Vismaz kreesli un diivaans turpinaas dziivot.
Iesu labaak laukaa staigaat. Ir tik silts atkal. Nemaz ne kaa septembrii. Ja nu vieniigi togad, kad Blondaa straadaaja Parkaa, bija tik siltis septembis, ka mees katru vakaru gaajaam uz upi peldeeties. Kaa ir tagad Riigaa? Silti?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]annuska
2005-09-01 20:59 (saite)
tagad pa dienu ir silti

(Atbildēt uz šo)


[info]lennay
2005-09-01 21:50 (saite)
nekad neesmu bijusi nevienaa izstaades atklaashanaa. taapeec nezinu, ko Galvenajam Varonim teikt un taa.

bet gribas pateikt kaut ko ljoti ljoti jauku :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]annuska
2005-09-01 22:02 (saite)
jāsaka "apsveicu ar izstādi!"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2005-09-01 22:38 (saite)
apsveicu ar izstādi

(Atbildēt uz šo)


[info]lavendera
2005-09-02 09:50 (saite)
Minibrunčus bez zeķbiksēm vairs nevar - salst

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?