citronmeetra ([info]citronmeetra) rakstīja,
@ 2010-03-24 09:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tas ir pilnīgs pizģec, kā esmu sevi nostrādinājusi. Šorīt ķermenis sāk likt manīt, ka tā rupināt vairs nav iespējams. Es knapi kustos. Ne, nekas nesāp. Tikai nogurums. Vēl nedēļa. Vēl viena nedēļa.

Varbūt nogurums uznāca arī tāpēc, ka uzzināju to, ka man būs jādala darbnīcas telpa ar vēl kādu. Un to nu es negribu. Drošo vien tā somu māksliniece būs ļoti jauka, bet es patiešām negribu būt darbnīcā kopā ar kādu svešu cilvēku. Es jau sāku galvā plānot, kā varētu strādāt, izmantojot savu istabu un darbnīcā tikai tā parādīties. Vēl es klusībā ceru, ka tā somiete būs tāda māksliniece, kas strādā tikai savā datorā un viņai to darbnīcu nevajadzēs. Vienīgi mani mierina, ka ar dažādiem somiem es līdz šim esmu ļoti labi sapratusies. Kā piemēram, mēs ar Kalli taču dzīvojām Pēterburgā vienā dzīvoklī un viss bija labi. Kalle ēda pelmeņus, es - salātus, kopā sadzērām krievu alu. Pilnīgi iespējams, ka beigās viss būs labi. Bet vienalga vilšanās sajūta par darbnīcu.

Eh, es tūlīt iedzeršu vēl kafiju un saņemšos.

Fuck. Fuck. Fuck.

Upd. Es esmu atradusi lielisku vārdu - rupināt. Domāts bija turpināt. Tā rupināt vairs nav iespējams. Lūk, patiešām. Tā rupināt vairs nav iepējams.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]annuska
2010-03-24 11:04 (saite)
es arī būtu ļoti vīlusies par darbnīcu. nav vairs tie gadi

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2010-03-24 11:08 (saite)
Jā :(
Nopietnam darbam vajag vienatni, savu telpu un savu kārtību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]annuska
2010-03-24 11:26 (saite)
nu jā, es gan diplomdarbu taisīju vienā telpā ar citu meiteni, bet tolaik pēc lielās saspiestības arī šī divatne nāca kā pestīšana, turklāt mums bija dažādi režīmi

bet Tu vismaz istabā būsi viena, un, kad iedvesmosies un iesāksi, Tev iespējams būs vienalga

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2010-03-24 11:35 (saite)
Gan būs labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vilibaldis
2010-03-24 19:54 (saite)
ak, tas tiešām rada vilšanos

(Atbildēt uz šo)


[info]skuka
2010-03-24 21:40 (saite)
Par šo es tevi 100% saprrotu. Atceros, kā aizbraucu uz Lugano, uz Casa Pantrova, un tur pagrabā bija iemitinājusies Raiņa pētniece, un negāja ārā, lai gan viņas termiņš bija beidzies. Un es nevarēju, vienkārši nevarēju neko izdarīt radošu, no lielās vilšanās - lai gan tur tak vispār manā rīcībā bija nez cik istabu. Bet nē - es biju izdimājusi, kā dzīvošu tai mājā PILNĪGI VIENA PATI, un viss. Neko nevarēju vairs izdarīt, visu laiku gremzos, visu laiku ausījos - vai nesadzirdēšu viņu. Sviests, protams, Bet, domāju, ja es brauktu uz vienu istabiņu, es arī neuztrauktos par kaimiņu blakus istabiņā, bet ekspektācijas vienkārši bija citas. Un tai Casa Pantrovai tāds koncepts, ka mākslinieks tur dzīvo viens pats.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2010-03-25 08:53 (saite)
Manuprāt būšana vienam taču ir rezidences jēga. Kur prāts tiem islandiešiem salikt vairākus mākslinieku vienā darbnīcā!
Visā rezidenču mājā gan mēs kopā būšot kādi piecdesmi, ja pareizi saprotu. Manas ekspektācijas bija, ka darbnīca gan būs pašai sava. Be nu neko. Nopūšos un pieņemu, ka viss būs labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?