citronmeetra ([info]citronmeetra) rakstīja,
@ 2009-05-04 09:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Turpinu slimot un gleznot. ZS vakar no rīta aizbrauca, tagad viena pati klīstu pa māju, gleznoju, šņaukājos, domāju gan labas, gan sliktas domas. Šī ir dīvaina saaukstēšanās, kurai, manuprāt, ir ciešs sakars ar manām domām un emocijām, baciļi šoreiz maz ir pie vainas. Es mēģinu no sevis izslimot laukā visādas vecas bēdas, pa ziemu sakrātās bailes, neveiksmes un zaudējumus. Labāk neko daudz par to nerakstīšu, negribu izklausīties kā galīgs dīvainītis.

Tā jau vispār arī manā ielā ir pavasaris, tas ir skaists un godības pilns, salds un smaržīgs. Pat ar visām iesnām jūtu, kā smaržo ziedošās plūmes. Visapkārt mājai kļavas arī vienos zelta ziedos. Pa laikam izeju laukā, parušinu dobes, aplaistu puķu asnus. Ja pietiks spēka un laika, šodien pagalmā mēģināšu uzrakt mazu zemes pleķīti diļļu dobei.

Tā, un tagad jāiet gleznot. Ierakstu to šeit, lai nebūtu atkāpšanās iespēju: šovakar bildei "Baltais krekls" jābūt gatavai. Vakarā vai rīt no rīta šeit jāieraksta atskaite.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vilibaldis
2009-05-04 10:26 (saite)
kā reiz vakar lasīju, ka saaukstēšanās esot organisma attīrīšanās reakcija no prāta ligām un emociju viķeriem :)
Veseļojies!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2009-05-04 19:23 (saite)
Jā, man šoreiz šķiet, ka tiešām šī slimošana ir no galvas un jūtu lietām. Ceru, ka iztīrīsies domas, un būs atkal viss labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]within
2009-05-04 16:33 (saite)
Varētu Tev piekrist. Esmu tādas emociju radītas fiziskas slimības novērojusi citiem, un šķiet, ka pati sev arī.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2009-05-04 19:24 (saite)
Ir jau tādi, kas saka, ka jebkura fiziska kaite, ir cēlusies no galvas nepareizībām. Nezinu, vai tā ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]within
2009-05-04 19:33 (saite)
Tam gan nepiekrītu, tāds viedoklis ir pārāk ekstrēms. Piemēram, ja tu iekļūsi ugunsgrēkā un izdzīvosi, tad augsta mēroga apdegumus nevarētu saistīt ar galvas nepareizībām. Taču bieži tā ir patiesība, piemēram, augstas temperatūras un galvassāpes var bieži tikt asociētas ar mentālo stāvokli (stress, depresija, utt).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2009-05-04 19:38 (saite)
Mja, ir tādi radikāļi, kas saka, ka jebkura fiziska vaina ir no galvas. Arī durvīs iespiests pirksts, nejauša paklupšana pār priedes sakni, iekļūšana ugunsgrēkā. Jebkas. Man nav ne jausmas, kā ir patiesībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]within
2009-05-04 19:42 (saite)
Hm, njā, tad jau laikam runa arī par kvanta fizikas likumiem (ceru, ka pareizi rakstu 'kvanta' vai arī bija 'kvantuma'), kur mēs paši ar savu prātu izvēlamies savu nākotnes realitāti, taču .. nezinu, vai iespējams visu tik vienkārši sarindot plauktiņos, ir arī izņēmumi, manuprāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?