citronmeetra ([info]citronmeetra) rakstīja,
@ 2007-09-08 10:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cau no Japaanas
Taa nu esmu Japaanaa jau piekto dienu. Diivaini, ka soreiz viss skiet jau taads kaa pierasts. Vairs nav taa milziigaa paarsteiguma. Kaut arii sii veel arvien ir pavisam citaada pasaule.
Atkal man seit pieder mazs galabins ainavas, un es tajaa uztaisiisu savu darbu. Darbs buus pavisam vienkaarss, bet iipasi ir tas, ka soreiz izmantosu bambusu. Cauraam dienaam nodarbojos ar bambusu kraasosanu. Ir sausmiigi karsti, gaiss mitrs un biezs, cikaades spiedz un breec no visa speeka. Galva reibst. Pirms paaris dienaam bija taifuuns, puuta visu maakslu pa gaisu, izmeerceeja mezu un parku un visu Tokiju pamatiigi.
Eedu japaanu kaarumus, man tik loti patiik taas garsas. Tipiskas jappanu brikastis ir gabalsins zivs, riisi un miso zupa. Un zalaa teeja, protams. Maajaas es drosi vien zivi ar riisiem no riita neestu, bet seit taadas brokastis skiet iisti laikaa. Vispaar seit viss ir tik garsiigs, ka man visu laiku gribas eest. Taa ka straadaajam universitaates parkaa, tad nu pa briitinam aizlavos uz studentu kafejniicinu un nopeerku kaadu riisu bumbuli. Pie reizes iedzeru kafiju un atpuusos.
Pats galvenais japaanis sodien riita sapulcee visiem lika uzmaniities no karstuma, dzert daudz uudeni un uzmaniit sirdsdarbiibu. Vakar viens japaanu meiteens staadaajot nogiiba. Arii japaaniem ir karsti. Taa nu visi meeginam uzmaniities.
Nu ko. Eju atkal pie saviem bambusiem. Diena jau gabalaa.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]san
2007-09-08 10:35 (saite)
tagad jau vairs nav diezko karsti salīdzinot ar to, kas darījās augustā.
vai redzēji Tokyo Summerland viļņu baseinu?
http://youtube.com/watch?v=inA-36YRV0Y
veiksmi darbā! :)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?