citronmeetra ([info]citronmeetra) rakstīja,
@ 2006-04-21 15:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Rīt gaidu ciemos. Annuška, ārstē ātrāk to kaklu, ēdīsim ceptu desu un dzersim alu.
Šodien karinu izstādi Kultūras namā. Draugu gleznotas ainavas. Brīnumainā kārtā ir tieši tik daudz darbu, ka visas sienas vienmērīgi aizpildās un nekas nepaliek pāri. Varbūt vienu Blondās bildi nepiekārsim. Kopā varētu būt glīta ekspozīcija. Bez īpašiem pārsteigumiem, tomēr vis izskatās korekti, nav nekādas depresijas, klīrēšanās un nīkulības. Man patīk, ka mani draugi glezno tik veselīgi.
Altāra daļā iekārām naktstaureņa citplanētieti. Naktstaurenis gan ir īsts manierists un dīvainis, un viņa darbos ir sava daļa "neveselīguma", bet viņa darbi vienmēr izraisa interesi un vēlēšanos piebāzt degunu tuvāk audeklam. Dažas Naktstaureņa bildes izstādei vienmēr piešķir svaigumu. Varētu viņš to savu dīvainību vēl vairāk izkopt, un būtu latviešiem viens īsti nelatvisks mākslinieks.
Kultūras namā ir skarbi auksti. Pēc ziemas tur vēl tāds nepatīkams drēgnums, bet ceru, ka līdz rītdienai mazliet izvedināsies. Saule optimistiki spīd lielajos logos, baloži uz jumta dūdo, es nemitīgi sevi lutinu ar kafiju un šokolādi, un vispār ir visnotaļ jauka diena. Paklau, atbrauciet gan rīt kāds ar desiņām un alu, labi?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzeina
2006-04-21 15:51 (saite)
Varbūt :)
Tālu jābrauc?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]citronmeetra
2006-04-21 15:52 (saite)
Uz Kurzemes Šveici :) - Sabili.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2006-04-21 17:35 (saite)
nu te jau pilnīgi jāteic - neprasi, citādi vēl dabūsi ar :) labi gan, ka man tik daudz darba, ka pie visas kārdināšanas i ne tepat līdz sabilei neaizkulšos, bet sagribējās gan.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]maya
2006-04-21 15:58 (saite)
ja nu kāds mani ap 13. 00 var savākt un aizvest, es braucējs! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]annuska
2006-04-21 20:52 (saite)
nu mēs varbūt brauksim

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?