chirkainais ([info]chirkainais) rakstīja,
@ 2008-10-17 19:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:dušā
Mūzika:Metallica - The Call of Ktulu

Šovakar uzlaboju absolūti labāko laiku savā deviņniecē distancē. Par divarpus minūtēm!! Lepns! Bet varbūt tas tikai likumsakarīgi. Skrēju viens, pats savā ritmā, skrēju ar jaunu mūziku - Hot Hot Heat (kanādiešu New-wave a la Franz Ferdinand). Vispār jau sen gribēju rakstīt par to, cik viegla skriešana ir ar jaunu, nedzirdētu mūziku. Kājas pašas tipina uz priekšu un tu visu savu uzmanību vari veltīt jaunajām skaņām un ritmam. Un ik pa laikam no pieres notraust lietus lāses, kas sakrājušās uzacīs.
Uz ACG nopietni gatavošu pleilisti, lai jauda nezūd. Pavisam noteikti tur būs metallkas Battery. Bet nez kāpēc, man Rage against the machine - Killing in the name izklausās līdzīgi Beasty Boys - Sabotage gabalam.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]10m_zem_uudens
2008-10-18 21:54 (saite)
sports+mūzika=mans variants
/zinu, ka, piem., komandu spēlēs var traucēt, bet man tieši otrādāk - palīdz koncentrēties. Ja nav mūzikas, tad nākas piemocīt elpu-plaušas un pašam dziedāt;DDD/

(Atbildēt uz šo)


[info]duuduupiipii
2008-10-21 12:56 (saite)
Esmu dzirdējusi, ka skrienot vispār nevajadzētu klausīties mūziku, jo tās ritms traucē saklausīt savas sirds ritmu, pēc kā vieglāk noteikt, cik ātri pašam skriet.
Bet loģiski, ka ar mūziku patīkamāk skriet. :o)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chirkainais
2008-10-21 13:19 (saite)
Esmu dzirdējis, ka labāk skriet esot ar speciālajiem skriešanas šortiem, tad neveidojoties noberzumi 'n'stuff. Bet kuru tas krata? :)
Parasti mačos maucu ar pilnu un cik var. Bet, ja pamanu, ka pēkšņi man vairāki pēc kārtas paiet garām, tad jāieklausās cītīgāk muzikālajā materiālā - tad parasti ir kaut kāds lēnais piedziedājums vai intro.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?