Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2010-11-30 12:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bērnam nav nepieciešami abi vecāki vai "pilnvērtīga ģimene". bērnam ir visnotaļ vienalga, vai par viņu rūpējas abi vecāki, viens vai vispār nevecāks.
bērnam [un ikvienam] vajag tik vien kā vidi, kurā viņu nečakarē.

tieši tāpēc ir daudz mazāk gļuku attiecībās ar, piemēram, laimīgu šķirteņu ex-bērniem, nevis ar tiem, kuri nākuši no ģimenēm, kuras varonīgi turējās kopā kā stahanovieši "par spīti". vat pat no tām, kur "viss it kā labi, bet".


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nord
2010-12-01 00:12 (saite)
visu nosaka vairākums, ja agrāk pat neveiksmīgu laulību bija pieņemts davilkst līdz finišam, un uz bērniem no šķirtām ģimenēm skatījās kā uz nabadziņiem, apdalītiem, sačakarētiem, bezatbildīgu vecāku atvasēm. Tad tagad paliek otrādi, "plinas" ģimenes ir kaut kādas aizdomīgas. "Tur noteikti kaut kas nav kārtībā, tas viss ir tikai tāds teātris, tur noteikti iekšā trakas lietas darās, tik uz ārpusi tēlo, un vispār problēmas daudz dziļākas, ja jau tik pataloģiski turās kopā, bet ne aiz laba prata protams. Nabaga bērns, kādā vienveidībā viņu tur. Žēl protams, bet nu trakākie bērni tieši tādās laimīgajās ģimenēs arī izaug, samāca kaut kādas tur bļavērtības apšaubāmas " :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]drako
2010-12-01 01:27 (saite)
Pirmo reizi kaut ko tādu dzirdu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2010-12-01 09:28 (saite)
jā, viedi vārdi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nord
2010-12-01 20:42 (saite)
viedi vārdi, laikam ir domāts par drako izteicienu, ka viņš pirmo reizi kaut ko tādu dzird :D Bet tā kā es pārstāvu "pilnās ģimenes" dinastiju, kurā kaut kā vnk nešķiras, satiekas, apprecas, pārdzīvo visādus posmus i labus, i sliktus, bet ir laimīgi kopā, bez drāmām, skandāliem, trauku plēšanas ( varbūt tādi gēni ), tad es zinu kā tas ir, ka viss, ar ko šķirto ģimeņu pieaugušie mierina sevi un savus bērnus, vēlāk, ikdienā tiek vērsts pret "parasto" ģimeņu bērniem ( ne tādā hiperbolā, kā aprakstīju, bet jā- ar aizdomām un pieņēmumiem ).

Bet tas , ko es te rakstu pilnīgi nav svarīgi, jo ja es būšu godīga, man būs jāatzīstas, ka sapratu- kā tu to visu domā . Tu esi ne tikai ļoti romantiska, bet arī ideāliste, un tur es ar tevi esmu solidāra :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2010-12-01 20:49 (saite)
es nevienu brīdi neesmu apgalvojusi, ka no pilnām ģimenēm nāk ārā bubuļi vienā laidā! :)

mani gan bērnībā neviens īsti ne ar ko nemierināja, visi turpināja savas personīgās dzīves un nejutās par to vainīgi [vismaz neizrādīja], attiecīgi man kkad krietni vēlāk parādījās kultūršoks, ka šķiršanās - tas ķipa esot kas traumējošs? un tad nopietni es par šo jautājumu sāku aizdomāties tikai pēc ciešiem kontaktiem ar m. ģimeni [pilnā un, ķipa, laimīgā ģimene]. un tad pēc tām šausmu ainām sāku meklēt citas šausmu ainas. un kas meklē, tas, kā zināms, atrod :D

bet tas priecē, ka tu visu saprati pareizi :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?