Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2010-08-25 08:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
izvēlos sev dzimšansdienas dāvanu, meklēju angļu valodas nodarbības, kuras tagad ir uz katra stūra. pat manā drūmajā krajā, šķiet.

prasības: haudujudū es māku pateikt. bet ir problēmas, kuras gan nevar novērot, diendienā tulkojot stīvenu sīgalu, bet kuras tomēr ir.
uzsvaram būtu jābūt uz komunikāciju. man ir problēmas ar domu izteikšanu [tiesa, man ir aizdomas, ka tam nav īsti sakara ar valodas zināšanām, bet gan ar iedzimto tizlumu. es visās valodās mēdzu sarunāt hvz ko]. tobiš, gribētos uzlabot virzienu >eng, lai nebūtu engrish kaut kāds.
regulāri aizpildot visādus toefl paraugus treniņam, konstatēju, ka kļūdu ir maz, bet tās mēdz būt gaužām idiotiskas. plus angļu interpunkcija ir patumša bilde.
ideālā variantā - ar padziļinātu ieskatu down underiešu englishā. viņi man mēdz sagādāt galvassāpes.

ideāli ideālā variantā nodarbībām vajadzētu būt individuālām, lai mani piespiež pie sienas un neļauj izvairīties [man ir melnā josta iekš izvairīšanās]. bet tādas varētu maksāt miļonus? kompromisa variants varētu būt nodarbības nelielā grupā.

vārdsakot, būšu pateicīga par ieteikumiem.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaczu
2010-08-25 09:48 (saite)
Nu tas, kuru es pazinu bija precējies ar Sibīrijas latvieti, par pārējo viņa gimeni sīkak neko nezinu. Viņš man paziņu paziņa, bet pie manis pašas darbi bieži tā atceļo, tāpēc, ja kādu pat attālākajā paziņo lokā zinu, tad sveci zem pūra neturu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?