Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2010-06-02 11:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jokainā pilnvērtības sajūta.
ir cilvēki, kuri nejūtas pilnvērtīgi, kamēr nav kādam izprecināti. ir cilvēki, kuri nejūtas pilnvērtīgi, kamēr nav izkniebuši visu pagastu, mazākais. es viņus visus lieliski saproti, jo pret nepieciešamību ievilkt savā biogrāfijā dižķeksi nespēj līdzēt ne veselais saprāts, ne neveselais.
es, piemēram, zinu, ka jutīšos totāli nepilnvērtīga, nodzīvojot visu mūžu vienā valstī. jebkurā valstī. nekā personīga, latvija, neapvainojies. paskaidrot, pamatot nespēju. ja nu vienīgi - ir tik lieliski sākt visu no nulles. jauna valoda, jauns maršruts no jaunas mājas uz jaunu bodi. jauni stūlbie kaimiņi. jauni odi. jauns vārds, galu galā.
iemācies žonglēt nevis ar abām rokām, bet ar veselām daudzām.
mazliet ir līdzējis tas, ka vienu reizi mītnes valsti izdevās nomainīt nenomainot [paldies, gorbačov, par psrs sabrukumu], bet jūtu, ka ilgam laikam nepietiks.
un šmīzes sakarā lielākais besis ir tāds, ka tagad izbraukt ir grūti un negribīgi, tagad izbraukt ir phē, līdzīgi kā iepirkties stokmanī trakajās dienās.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaczu
2010-06-02 18:13 (saite)
Ir jau labi, katram būrītim savi putniņi :D Es laikam noprotu, manam vīram ir fobija pret "visi tā dara". Tas izpaužas dažādos smieklīgos veidos, piemēram, tik tiko atbraucām no Katalonijas. Satikām viņa druzku, kas priecīgi stāsta, ka arī rudenī brauks, faktiski to pašu maršutu, es jau redzu, ka manam Sikspārnim prieks par mūsu ceļojumu ir bišķi noplacis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2010-06-02 18:44 (saite)
o, jā, precīzi :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?