Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2010-05-07 13:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Ladytron - Jet Age

man ir ļoti grūti runāt ar klientu apkalpotājiem, vienmēr jūtos kā totāla lose,
uz jautājumu, kādas ir manas prasības pret jauno monitoru, zinu atbildēt tikai "nu, lai tur bilde rādās",
pret mobilo vienīgā prasība bija lai zvana un ļauj zvanīt citiem - rezultātā pēdējā iegādes procesā man gandrīz atteicās pārdot izvēlēto aparātu, jo ne tikai nespēju atcerēties, kādu telefonu esmu pasūtījusi ["modelis? a kas ir modelis?"], bet arī nezināju pati savu mājas telefona numuru un nebiju bruņojusies ar personu apliecinošiem dokumentiem.
tas pats notiek, izvēloties ceļojuma galamērķi. bet es zinu, es zinu - nākošreiz uz jautājumu par prasībām un ērtībām es vienkārši dziedāšu хотя бы два дня, хотя бы два дня там где светит солнце и где нас никто не найдет.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pelnufeja
2010-05-07 14:42 (saite)
Es to pēdējo nesapratu, jo krieviski neprotu lasīt, bet vispār mani tik ļoti mierina tas, ka vēl ir tādi cilvēki pasaulē, kam ir šāda veida grūtības. Nejūtos viena! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2010-05-07 14:46 (saite)
tas pēdējais ir no vienas akvarium dziesmas :)

jā, ar vīriešiem-klientu apkalpotājiem vēl ir plusmīnus ok, viņi kaut kā uztver mierīgāk sievietes, kuras plivina skropstas un neko nerubī [ķipa, "sieviete, ko tad var gribēt"], bet vot sievietes! no viņām strāvo aboslūts nicinājums - sak, kā var tik ļoti neorientēties tik ļoti svarīgās lietās, hahā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelnufeja
2010-05-07 15:14 (saite)
Dziesmu varbūt pat zinātu, ja mācētu izlasīt. :)
Izpratne par to, kas ir svarīgs mēdz būt ļoti atšķirīga. Un vispār, man šķiet, ka apkalpojošā sfēra jau ir tieši tāpēc, lai arī tādiem "idiotiem", kas neko nesaprot, palīdzētu rast labāko variantu, nevis, piemēram, lielveikalā nevērīgi pamātu ar roku, izmetot: "tas atrodas tajā virzienā", un pēc tam vēl izsakot kaut kādus komentārus par to, ka neesi spējis meklēto lietu atrast.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2010-05-07 15:23 (saite)
a, tie, kuri pasūta "tur tajā galā" man pat patīk, jo viņi vismaz mani neapgrūtina ar lieko informāciju, un es zinu, ka "tajā galā" būs pilns ar identiskām precēm ar minimālām un nebūtiskām atšķirībām. izvēlies kaut vai uz dureni.

bet, lūk, vienu reizi es dzirdēju, kā drogu meitene lasīja lekciju par skropstu tušām, konsistencēm un uzklāšanas leņķiem, un aš nobijos. nu, kurš pie vesela saprāta spēj reāli noteikt, kāda skropstu tuša un kādā leņķī ir uz tām skropstām uzklāta? kopš tiem laikiem pērku tušu veikalā, kur ir tikai viens tušas veids un konsultantiem slinkums mani kaitināt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelnufeja
2010-05-07 16:51 (saite)
Es jau sen vairs vispār nepērku tušu. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?