Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2010-02-21 10:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tampere
attiecībā pret tamperi es vairs nekad nebūšu objektīva, jo kaut kā ņēmu un uzreiz iemīlējos. tamperei piemīt neaprakstāma aura, ko, attiecīgi, nemaz nemēģināšu aprakstīt.

vairs nekad nesūdzēšos par aukstumu, jo kauns. tamperē gan bija silti, nieka mīnus divpadsmit un spīdēja saulīte, taču grupas "mew" [spēlēja tajā pašā vakarā otrajā zālē] fani un fanes, kas koncerta gaidās stundām no vietas tupēja kupenās un uz betona trepēm, ar koķetām bantēm cepuru vietā un kurpītēm vaļenku vietā pildīja manu sirdi ar apbrīnu un skaudību.



vēl somi netīra ielas [priekš kam? kaut kad tāpat nokusīs] un mazatzīst privāto transportu, riteņus neskaitot. ar riteņiem atsevišķi varoņi pārvietojas pat putenī. retās mašīnas, ko manīju tamperē, neizskatījas jaunākas vai šikākas par manu ulmaņlaika datoru. jaungada rotājumi tiek noņemti tikai pēc tam, kad jaungads ir nosvinēts pēc visiem iespējamiem stiliem, februāra otrajā pusē. a kur steigties? man patīk cilvēki, kurus nesatrauc nebūtiskais.



sobstvenna klubs.









brālīgie somi, spēlēja tieši pirms mums.





pēkšņi sakautrējos un nespēju fotografēt publiku.



toties sāku apgūt valodu.



nākamajā rītā ierasto tūrista programmu [bez visiem zināmiem objektiem iesaku iegriezties arī http://www.nitro-babe.com/] pēkšņi pārtrauca kliedzieni, zemestrīce un konfekšu lietus [nerimās kādu stundu]. tamperes skolnieki svin tuvojošos izlaidumu.









[man čo-ta uz brīdi apnika rakstīt, te* ir kaut kāds aptuvens sets par visu suomiju, bet viss ir putrā, turklāt fotografētslinkums bija baiss. ]
*http://www.flickr.com/photos/16843880@N03/sets/72157623475485454/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2010-02-22 10:16 (saite)
turku un tampere ir kā dena pret nakti!!!!!1111

bet reanimē, reanimē gan :) turklāt somijas meži ir vienīgie visā eiropā, kuros dzīvo volverīnes, lūk, neatceros, kā tas ir latviski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hessin
2010-02-22 10:19 (saite)
par tiem radījumiem nesen bija rakstīts geo?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2010-02-22 10:20 (saite)
ā, pareizi. tiņi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?