Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2010-01-12 11:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nesaprotu, no kura gala populārajam viedoklim "nelieši-emigranti ar savu aizbraukšanu dara pāri palicējiem un traucē atjaunot labklājību" aug kājas.

it kā te tagad notiktu mežonīga baikāla-amūras maģistrāles celtniecība, piecgade trijos gados, un viņi nelietīgi dezertētu - bet nekā tamlīdzīga, tik vien kā atsēdēšana/-ās ar purpināšanas elementiem.

toties emigranti:
-samazina bezdarbnieku skaitu
-samazina visādu tur pabalstu saņēmēju skaitu
-tie, kuri paķer līdzi omītes, samazina arī "liekēžu-pensionāru" skaitu
-dažreiz sūta uz lv naudu, končas un fiņķifļuškas
[-ja aizbraucēji ir krievi, viņi nekad vairs ar savām balsīm nemaitās īsteni āriskos latviešu vēlēšanu rezultātus!]

куда ни кинь, viens vienīgs labums.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antireality
2010-01-12 18:12 (saite)
domāju, ka pie aizbraucēju nomelnošanas vainīgs ir tīri psiholoģisks mehānisms [sevišķ tas šeit izpaužas ultralatviešiem], kas necieš ar mums kopā , tas ir nodevējs un maita. šādi cilvēki dēļ sava ego īpatnībām nespēj priecāties par to , ka biedram iet labāk, pat ja biedrs ir tepat un dabujis labu darbu vai vnk veiksmīgāks, var novērot lidzīgu reakciju. tāda modificēta skaudība sablenderēta ar cietēju kompleksu.
man personiski negribas braukt prom , bet ja aizbraukšu, tad nejutīšu atbildību vai kādu līdzīgu sociālā psihovīrusa spiedienu uz sevi. man asirdsapziņa ir tīra - nevienās vēlēšanās neesmu piedalijies. un nemaz nemēģiniet man iestāstīt, ka dēļ tādiem kā es ievēl lohus. un pilnīgi noteikti man nebūs pārākuma sajūtas, kas mēdz būt zīmuļiem aizbraucējiem. tas ir tas pats cietēja komplekss tikai apgrieztā variantā - "vai kā es latvijā cietu,cietu,cietu, bet aizbraucu un nu esmu kings, bet jūs lohi" , tā ir kad vergu paaugstina statusā. slimi psihodeformēti darbaļaudis. traģikomēdija kvadrātā :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2010-01-12 18:48 (saite)
vo, vo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?