Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2010-01-12 11:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nesaprotu, no kura gala populārajam viedoklim "nelieši-emigranti ar savu aizbraukšanu dara pāri palicējiem un traucē atjaunot labklājību" aug kājas.

it kā te tagad notiktu mežonīga baikāla-amūras maģistrāles celtniecība, piecgade trijos gados, un viņi nelietīgi dezertētu - bet nekā tamlīdzīga, tik vien kā atsēdēšana/-ās ar purpināšanas elementiem.

toties emigranti:
-samazina bezdarbnieku skaitu
-samazina visādu tur pabalstu saņēmēju skaitu
-tie, kuri paķer līdzi omītes, samazina arī "liekēžu-pensionāru" skaitu
-dažreiz sūta uz lv naudu, končas un fiņķifļuškas
[-ja aizbraucēji ir krievi, viņi nekad vairs ar savām balsīm nemaitās īsteni āriskos latviešu vēlēšanu rezultātus!]

куда ни кинь, viens vienīgs labums.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2010-01-12 14:35 (saite)
es tev pilnīgi piekrītu par aizbraukšanu un nodiršanu, pašai ļoti riebjas šitie komentāri "kas ta man, es īrijā, jūs visi muļķi".

bet man, piemēram, lv ļoti nepatīk tas, ka a) cilvēki patiešām ir uz visiem šausmīgi apvainojušies, uzmetuši lūpu un neko nedara pat tajos gadījumos, kad kko izdarīt ir īzī, ne valdība nav vajadzīga, ne laimes lācis. nomācoši. b) ir jūtams tomēr ierobežojošais faktors "viss, kas nav atļauts, ir aizliegts". pat ja tev nevajag nekādu finansējumu, tev nāksies apskraidīt piecsimts ierēdņus, no visiem savākt parakstus un katram samaksāt nodokli par saspraudēm, ja gribi izdarīt [brīva vieta jūsu fantāzijai]. šo divu iemeslu es pati ļoti labprāt emigrētu un nedaru to tikai tāpēc, ka [esmu slinka!] šobrīd emigrēšana būtu bēgšana, bet būt bēdzējam vienmēr ir nepatīkami.

sorī, ka man arī tik gari :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?