Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2010-01-10 20:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:darbs

tulkoju te "inside toughest american high school" un žēl, ka nav neviena zinātāja, kam uzprasīt, vai tiešām ņūorleāna ir tāds vecmīlgrāvis kubā [arhitektūru neskaitot, tur līdzība ir graujoša]? ja nenošaus pa ceļam uz skolu, noteikti nošaus atpakaļnākot? katra sestā vidusskolniece stāvoklī vai jau dzemdējusi? bezdarba līmenis augstāks kā somālijā? un tā tālāk, un tā joprojām?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]diana
2010-01-10 22:52 (saite)
Man arī bija viena doķene par šo tēmu - "Day the Big Easy Drowned" vai kaut kas tamlīdzīgs - un tur rādīja, ka visi joprojām pēc gadiem dzīvo treileros, noziedzība nenormāla, cilvēki nav savākušies, mājas visas sapuvušas tā i palikušas.
Bet tieši tas pats ir ar krīzi Latvijā. Krīze ir jau pusotru gadu, bet joprojām ir tādi, kas nav spējuši pa šo samērā ilgo laiku pielāgoties dzīvei jaunajos apstākļos. Kamēr vieni spirinās un kuļas, citi līdz kapa malai vaino krīzi un nolaiž rokas. Vismaz tai dokumentālajā treileru parkos no humānās palīdzības pārtika pārsvarā visādi melnādainie ar trīs klašu izglītību un analfabētismu, nevis inteliģenti, sociālekonomiski aktīvi baltie.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2010-01-10 22:57 (saite)
taisnība.

[man gan te bija parādīti vairāki nu ļoti kruti un uzņēmīgi melnādainie, piebildīšu politkorektumam :D]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?