Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2009-10-12 11:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:The Pierces - Three Wishes

"mēnesis bez ālhõla" nedaudz pamaitājās, jo vienu vakaru iedzēru 50 g balzāma, salstot kādā centrālās apkures trūkuma upuru dzīvoklī [jo piepumpēties 50 reizes čo-ta nevilka], un pēc tam tikpat daudz šņabja dogvilā, jo joprojām drebinājos.
bet visādi citādi rezultāti ir.
- zudusi miegainība, gulēt eju vēlu, ceļos agri, pa dienu nežāvājos, modinātājus neklausos. tā ar mani nav noticis nekad, un tuvojoties tumsai un salnai - Nekad kvadrātā.
- acīmredzamais neticamais, visu sanāk paspēt.
- nekaitina pat tie, kas kaitina. vakar pirmo reizi pa seniem laikiem iegāju delfos, pabrīnījos par jaunāko modes kliedzienu - visā vainot zviedrus ["jau kad skatījos seriālu "rēdereja", sapratu, ka zviedrijā krietnu cilvēku nav"!], paraustīju plecus, aizvēru delfus.
- man ir iepatikusies emija vainhausa.

eksperimentu turpināšu. bet jūs, protams, dzeriet, dzeriet. ekonomika kādam ir jāsilda.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hessin
2009-10-12 12:31 (saite)
un tas viss tikai tāpēc, ka nedzer?

Sakarā ar mani ir dīvaini tas, ka pēdējos mēnešus man dzert vienkārši negribas. Pāris mēnešus aiz ieraduma 1x nedēļā padzēru vīnu, bet pēdējo mēnesi pat to vairs nedaru.
Nekādas izmaiņas nejūtu.
T.i., nezinu, vai tas ka agri no rītiem varu piecelties ir saistīts ar netrinkošanu vai ar ko citu. Eju gulēt arī ātrāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2009-10-12 12:34 (saite)
iespējams, arī tāpēc, ka kustos vairāk.
vai arī citplanētieši sazombējuši.
iespēju, vārdsakot, ir daudz.
pirms tam arī īpaši nežūpoju, arī reizi nedēļā vīnu aiz ieraduma. bet! man tomēr rādās, ka tieši vīns [un alus] ir miegainības stimulācijas ziņā absolūts īvil.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hessin
2009-10-12 12:38 (saite)
jā, vispār man tas miegainums kaitina.
vīna vietā vienpiektdien dzēru melno tēju ar augļiem. Neskatoties uz to, ka biju modusies pus7, notusējos līdz 3 nākamajā rītā. Kaut kas nepieredzēts šitādā vecumā tas bija, jo pie kofeīna organisms ar nav īpaši pieradis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2009-10-12 12:43 (saite)
jā, man arī vienreiz bija, ka visa nakts nokrogota, bet pārmaiņas pēc notējota, un tad pēkšņi attapos, ka ir jau pus7, pat sabiedriskais jau kursē, tīrās šausmas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?