Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2009-09-25 09:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Sohodolls - Stripper

jāsāk rakstīt disertācija "latvijas tēls populāros teleseriālos", izmantojot savu bagātīgo darba un ne tikai pieredzi.

"nikitā" latvija ir problemātiska valstiņa, kura otrajā sezonā atrodas balkānos, bet trešajā nez kāpēc - vidusāzijā. kādā no "the unit" sērijām parādās latvijas specvienības pulkvedis sakings, kura vienībai vēl neļauj piedalīties kopējā apmācībā, toties ļauj pasēdēt malā un pavērot. par "true blood" un latvieti ludi, kurš garšo tāpat kā ļaudis pirms industriālās revolūcijas, visi visu jau zina. iekš "gossip girl" kaut kam bija brigita, istabene no latvijas. noteikti jābūt kaut kam vēl.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2009-09-25 10:05 (saite)
pastāsti!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]puuce
2009-09-25 10:16 (saite)
Hm, ja atceros pareizi sērijā Chicago Holiday (kas bija iespaidojusies no Romas brīvdienām) Kanādas ļoti svarīgā vīra pieskatāmā meita metās piedzīvojumos un sastapa latviešu puisi. Detaļas es gan vairs īsti neatceros. Un man liekas, ka Darmas (no Dharma and Gregg) tēvs arī pa daļai skaitījās latvietis (kā arī anarhists, hipijs un indiāņu pēctecis).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2009-09-25 10:23 (saite)
kruta.

es nesen tulkoju vienu vecu filmu ar velu kilmeru, kurš tajā bija lietuviešu un indiāņu pēctecis, tā kā kaut kāds mistisks sakars baltiešiem ar amerikas pamatiedzīvotājiem noteikti ir!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?