Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2009-06-06 23:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cīnos ar vēlmi beigt dzīvi tuksnesī [rakstot ķieģeļbiezuma monogrāfiju "vīriešu kārtas dejojošā baltā zirnekļa kustības garā distance"] ar skaistumterapiju [sakasot ezīti un sazīmējot pandas riņķus ap acīm [baidieties, grrr]], priekaterapiju [lepojoties ar māsas sasniegumiem, par kuriem ierakstīt gribas, bet bail, idiõtiskām "ļaunās acs" bailēm aktivizējoties] un [cik vienkārši, cik nožēlojami] šopingterapiju - zīmolu humpala "blow" nekad īsti nav gājusi pie sirds [tur ir netīkama aura+cieš putni], taču kas par kurpēm, kas par kurpēm! [es taču apsolīju rakstīt par skaisto un tveramo].

interesanti - jo ilgāk es skrienu, jo lielāka vēlme pēc boksa. sports ir viltīgs un ievelk, maita. vai arī pie vainas mani baisie militārie seriāli.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]koijots
2009-06-07 00:13 (saite)
a kāda vaina visu dzīvi peldēt un vingrot? :))
tas tas pats, kas teikt, ka visu mūžu jāelpo, jo tā ari ir nodarbe

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2009-06-07 00:31 (saite)
man izteikti riebjas viss, kas obligāts :)
no elpošanas gan šinī gadījumā nevar izvairīties, no peldēšanas un vingrošanas - var. hiperbolizēti salīdzinot, tas apmēram tā kā filmā Crank - nedabūsi adrenalīnu, noliksi karoti, t.i. - nepeldēsi, sāpēs mugura. bet man nepatīk dzīve ar nosacījumiem.

joprojām ar milzīgu prieku braucu ar riteni un eju garos gājienos pa laukiem-mežiem, tieši tāpēc, ka ar muguras problēmu risināšanu tas nekādi nav saistīts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]augsne
2009-06-07 03:44 (saite)
svēti vārdi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]koijots
2009-06-07 11:19 (saite)
tough for you then :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?