Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-10-15 10:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vēl vakar atcerējos vienu džeku, ar kuru mācījos vienā skolā. 15 gadu vecumā viņam bija dzīves plāns aizbraukt uz kanādu, veikt kādu noziegumu un atlikušo mūža daļu pavadīt mierā un labklājībā kanādas cietumā. neteiksim, ka viņš baigi jokoja. also, viņš nenāca no trūcīgas vai tml ģimenes. also, viņš bija ļoti labās domās par sevi.

(nē, šobrīd viņš neatrodas kanādas cietumā, viņš atrodas turpat, un viņa dzīvē nenotiek nekas īpašs, nu tur izņemot lieko svaru un tādas lietas)

un man tas šķiet visai simptomātiski, nu kā mūsos, latviešos krievos whatever, karoče, šo platuma grādu iedzīvotājos, savienojas šāda te neambiciozitāte komplektā ar pārāko iedomību. lai gan vispār likumsakarīga kombinācija, jo ambiciozitāte izriet no tieksmes pēc lietām vai parādībām, un nākas vien atzīt, ka tev to nav, savukārt iedomība paģēr sajūtu, ka viss tev ir, viss ir čikiniekā, lai arī objektīvi viss ir dirsā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaczu
2019-10-15 15:33 (saite)
Diemžēl tas, ko tu raksti, nav mūsu platumu grādos dzīvojošo unikāla īpašība. Tas ir parasts psihes pašaizsardzības mehānisms, kad cilvēks ar grandiozām fantāzijām un rīcības trūkumu kompensē savas bailes rīkoties un saņemt šīs rīcības novērtējumu naudā, attieksmē vai jebkādā citā veidā. Parādība patiešām paliek izplatītāka, bet to vairāk saista ar cilvēku sociālo mediju lietošanas paradumiem. Šobrīd katrs, kam ir pieeja tīklam, var uzzināt, ka citiem iet labāk. Ne visiem ir gana liela noturība, lai sniegtos pēc vīnogām, ja arī zināms, ka tās ir paskābas un ķepas par īsām, lai snagstītos pēc saldākām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-10-15 15:37 (saite)
Parādība patiešām paliek
izplatītāka --- moš šis, jo es to reāli redzu VISUR

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2019-10-15 15:48 (saite)
Ir pierādāma korelācija starp augošām pusaudžu pašnāvībām, depresiju un citu šņagu un sociālo mediju lietošanu. Man nav tā, ka es redzu tādus cilvēkus visur, bet tur, kur es tādus neredzu, tur ir cilvēki, kas dzīvo bez instagrammām un feisīšiem un ne jau tāpēc, ka viņiem nebūtu, ko parādīt...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2019-10-15 15:49 (saite)
oi, par pusaudžiem nezinu, nav manā lokā īsti neviena, es to vairāk par "sava vecuma cilvēkiem" plus mīnus 10 gadi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pikaczu
2019-10-15 15:52 (saite)
https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc iesaku par tēmu
mūsu vecuma cilvēki var nokāprt no narcisma vai pornogrāfijas korķa, bet jo agrākā vecumā sāc dresēt smadzenes šajā virzienā, jo grūtāk tikt laukā un smagākas sekas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2019-10-15 15:54 (saite)
plds :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?