Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-10-13 11:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nupat mani sāk pārņemt zinātniska interese (un cilvēciskas bažas), cik ilgi deju indietis izturēs šādā režīmā. jaunākais papildinājums ir darbavietas kačalkas apmeklēšana pēc nostrādātas nakts maiņas, bet pirms uzdejot ar mums, jo ir saderēts ar brāli, ka līdz kaut kādam datumam deju indietis tikšot pie pārākās presītes. ja tikšot, brālis maksās viņam 1000 dolārus, ja netikšot - nāksies pašam šķirties no 1000 eiro.

***

bet, runājot par draudzīgajiem indiešiem fb lentā, pēdējā laikā īpaši patika "ja tu viņu mīli, izrādi viņai cieņu, sniedzot skūpstu uz pieres" (m., kam to nolasīju, iebrēcās, ka to ir ierakstījis viņš indieša veidolā, un kopš tā brīža mana piere tiek nemitīgi abjūzota) un "10 noteikumi darbavietā", no kuriem pirmais ir trust no one, but respect everyone, un ko savukārt labprāt būtu rakstījusi es. indieša veidolā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dombrava
2019-10-13 12:19 (saite)
"trust no one, but respect everyone" -tieši ar tādu attieksmi strādāju pēdējā darbavietā. Laikam gandrīz katrā no mums ir mazs indietis:D

(Atbildēt uz šo)


[info]au
2019-10-13 17:13 (saite)
offt, bet related:
kurš ir normālākais indiešu restorāns rīgā? nu tāds, vienkāršs, bet labs. Singh's jau būts, gribas citu.
:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-10-13 17:15 (saite)
oi, šis ir grūts jautājums. ja vajag tieši restorānu, tad to nav īpaši daudz. bez singha laikam vēl ir tikai indian raja, nu un banana leaf tā ļoti attālināti var aizvilkt uz restorānu (bet man tur patīk tāpat). pārējie ir ēstuves. taču tāpat ir ieteicams aiziet un pielikt mūli ar keralas sunday specials hasana "restorānā"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]au
2019-10-14 09:09 (saite)
o, paldies, man tas restorāns drīzāk tāpēc jautājumā, lai nebūtu gluži ieskrietuve, jo es gribu ar visu famīliju, kas ieskaita ratus un tātad - paredz kaut nelielu plašumu.
pamēģināsim bana leaf, tā izdomājām :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2019-10-14 09:10 (saite)
Ja ar familiju, tad labāk banana leaf, jo citur ir loti mazas telpas, burtiski pāris galdiņi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2019-10-13 17:17 (saite)
pretī hasanam uz brīvībenes ir himalaju virtuve (nejaukt ar to, kas bija rīgā jau sen), tā ir cita himalaju virtuve, ko iekārtojuši nepālieši. tur arī var iemest aci.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?