Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-08-07 07:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kafenē senāk strādāja kristietis no vienas no tām jaunajām draudzēm, neatceros nosaukumu. (vienreiz prasīju viņam, viņš nobolīja acis un atteica: pie kādas draudzes piederēja jēzus apustuļi??) viņš arī apprecēja meiteni no tās pašas draudzes. man šķiet, ka viņi bija pazīstami aptuveni nedēļu, kad nolēma precēties, bet satrauktos prātus varu nomierināt, ka saderināšanās gan ilga kādu gadu. lai gan abi, protams, bija ļoti jauni, knapi pāri 20 (brīva vieta kliedzējiem, kā sazombēti jaunieši sapisīs sev dzīvi). vo, meitene bija resna, turklāt ne sociāli lol resna, bet pavisam bioloģiski; vispārējā pievilcības skalā džeks noteikti ieņēma labāku pozīciju.

tas džeks aizgāja no kafenes un atvēra ar savu topošo sievu pats savu klīninga biznesu (kurā strādāja, man šķiet, vieni vienīgi jaunieši no draudzes), tāpēc kontakts pajuka, bet meitene ļoti ātri pēc kāzām ieņēma bērnu. atceros, kā kādā sestajā mēnesī viņa vēl braši vadīja auto un pāris reizes bija atbraukusi uz kafeni, lai palīdzētu ar uzkopšanu, izskatījās labā fiziskā un morālā formā). tad "dievs atsūtīja viņiem 4 istabu dzīvokli" (as in kkāds radinieks atmeta pekas un novēlēja to viņiem), par ko viņi bija ļ. priecīgi. nu, un šobrīd nezinu, kā viņiem klājas (jāiet ielūrēt feisītī), taču esmu visai droša, ka labi.

par ko es te? a ne par ko, atcerējos par sen neredzētiem cilvēkiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2019-08-07 08:21 (saite)
Kā tas ir - sociāli resna?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-08-07 08:23 (saite)
Neprasi man, bet ir cilvēki, kas par to sūdzas, TB par to, ka viņus tāpēc diskriminē :) gan jau kkadi max 5 kg pa virsu (kam?)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]teja
2019-08-07 16:12 (saite)
vai tā kafene ir sociālais uznēmums?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-08-07 16:13 (saite)
Haha, metaforiski pavisam noteikti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?