Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-06-28 10:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es vsp gribu izdot grāmatu ar prātulām no indiešu feisbukiem (diez kkf iedotu naudu?). pētu kārtējos draudzētiesgribētājus, un viņi ir fantastiski. džeks tipiski indiskā pozā (jūs taču esat pamanījuši, ka visi pozē fotkās kultūrspecifiski?) kkādā vecrīgas gaģušņikā ar parakstu "mēs ceļojam nevis lai izbēgtu no dzīves, bet lai dzīve neizbēgtu no mums". lai gan šis ir slikts piemērs, mans mīļākais žanrs ir kad fotkai vispār nav nekāda sakara ar konkrēto prātulu (like, nofočējies ar rtu logo un uzraksti kko par gaišajiem cilvēkiem, kas sadeg kā sveces, izgaismojot pasauli). kur viņi smeļas šīs gudrības tādos kvantumos? vēdās?

bet! zīmīgi, ka deju indietis, kopš kļuvis par manu pilntiesīgu draugu fb, ir tikpat kā atmetis šo paradumu un paraksta savas fotkas ļoti diskrēti aļa enjoying sunday. vot kas tas ir? diez cilvēks stalko latviešu profilus un cenšas pielāgoties?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2019-06-28 10:43 (saite)
nutak, asimilācija!

(Atbildēt uz šo)


[info]lenora
2019-06-28 11:43 (saite)
Oi tas par tiem dīvainajiem tekstiem pie bildēm man liekas nāk no instagrama - tur nereti var redzēt ka beibe ieliek bildi ar puspliku atšautu pakaļu a blakus Gandija citāts par mieru pasaulē or smth. Tas tā, lai cilvēki nepadomātu ka vnk gribas dabūt laikus par pliku dirsu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2019-06-28 11:44 (saite)
Bet siten to dara dzeki!!! Indiešu beibem nav novērots, btw

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2019-06-28 12:10 (saite)
starp citu, man zajebala tevi nesatikt. ja tu negribi nākt uz dejām, atnāc vismaz uz manas māsas konci. kādus 500 metrus no tevis. šovakar 9. ja vien tu atkal kko neremontē :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lenora
2019-06-29 11:01 (saite)
Mēs no trešdienas vairs neesam miera ielā. Tagad dzīvojam kastēs :D. Bet tūlīt tūlīt viss beigsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?