Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2019-01-22 07:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kultūrkaufhausā ar spiedzieniem izrevidēju gender studies grāmatplauktu (bet vispār cik labi, ka man ir sūdīga/non-existent vācu valoda, citādi nāktos izpirkt pusveikalu) un sajūsminājos par grāmatu "kuces doktrīna". jūtu, ka šis vārdu savienojums mūsu ģimenē aizvietos nu jau pavecējušo "dūres diktāts" (as in kur iesi bez cepures?! ārā sals! a nu uzvelc, citādi būs dūres diktāts!!)

par pašu grāmatu neko nezinu, tāpēc jau laicīgi atļaunojos, izņ ka gūdrīdos cilvēki sašūt, ka autore raksta we as women of colour (autore NAV woman of colour).

***

vai rasisms ir tas, ka mēs ar m. nu jau labu laiku visu komunikāciju mesendžerī esam aizvietojuši ar šāhruha hana gifiem? (kas ir kā čaka norisa gifi, tikai krutāki). man vēl tikai jāatrod gifs, ar kuru var izteikt "nopērc zaļo tēju, kāds atkal ir visu izdzēris", un vārdi būs kļuvuši lieki. runājot par šāhruhu, joprojām neesmu redzējusi viņa jaunāko filmu zero (ko vietējiem indiešiem uz rīgu neizdevās atvest, bet berlīnē bija žēl tērēt 3 stundas), kurā viņš tēlo punduri, bet viņa mīlas objekts ir ar cerebrālo trieku slimojoša nasa zinātniece (lai kā censtos, nespēju iedomāties dziesmas&dejas šajā filmā, esmu pārlieku politkorekta).

https://www.youtube.com/watch?v=Ru4lEmhHTF4



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2019-01-22 10:01 (saite)
Es tādu sižetu vispār nespēju iztēloties!

(Atbildēt uz šo)


[info]bikini_kill
2019-01-22 14:09 (saite)
O_o only in India, i guess.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?