Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-11-07 09:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
karoče, labais saīds mums tomēr tās biļetes dabūja!

skatoties bolivudu uz lielā ekrāna indiešu pārpilnā zālē, nekas nešķiet ne pārspīlēts, ne drausmīgs. viss kā dzīvē, viss kā tam jābūt! deju un dziesmu numuri šķiet absolūti loģiski, jo, ja filma ir ~3 stundas gara, kaut kad taču ir jāizkustas, un kāpēc lai neizdarītu to kopā ar filmas varoņiem? vispār episkākajos brīžos ir jākliedz, jāsvilpj, jāūjina, jāmet gaisā jakas un kkādi spīdumi (vakar bez visa cita bija arī divali). mazāk episkos brīžos vnk jāklausās un jātver katrs vārds (nekādu sarunu vai popkorna šmaukstināšanas). pats lielākais kultūršoks aborigēnam ir - viņi tak visi ir skaidrā!

kaut kā tā:
https://www.flickr.com/photos/16843880@N03/31890210118/in/dateposted-public/
https://www.flickr.com/photos/16843880@N03/45761694241/in/dateposted-public/

pirms filmas, protams, pa ekrānu atskaņu indijas himnu, ir jāceļas kājās un jādzied (vai jāposī apkārt, ja esi tizlais baltais pārītis). citu aborigēnu tikpat kā nebija. vienam ļoti mazam indietim bija vietējā draudzene, kādas reizes divas lielāka un resnāka par viņu. mazais nabags nesa viņas 20 l lielu popkorna spaini un jau bija iedresēts runāt un saprast krieviski.

filma super, "korporatīvais monstrs" ar iesauku čingishans (pirmajā muzikālajā numurā ir rindiņa "pat gūgle meklē viņu ar bijību") atlido uz dzimto miestu ar privāto ļoteni, lai piedalītos pašvaldības vēlēšanās, bet izrādās, kāds jau nelegāli nobalsojis ar viņa balsi. tāpēc ir jāglābj dzimtene un jāveicina pilsoņu aktivitāte vēlēšanās. ļoti stilīga ļaundare. eku treileris: https://www.youtube.com/watch?v=VkkyaodksT4


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mufs
2018-11-07 17:08 (saite)
sajūta,ka Tu raksti par kautkādu alternatīvo realitāti, visos aspektos

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?