Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-08-29 09:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pirms kāda laika privātos apstākļos vaimanāju, ka man nav laika ne strādāt, ne tehnisko apskati iziet. ja ar darbiem puslīdz vēl tieku galā (lai gan mikromaksāšanas režīms, kā jau bija paredzēts, izlaiž ne pa jokam), tad tehniskās termiņš man tomēr paspēja iztecēt.

pirmais, ko pamanījos izdarīt ta stacijā, ir pabraukt zem ķieģeļa. pēc tam, blisinot acis, čukstēju: esmu uz apskati pirmoreiz mūžā, tāpēc esmu viegli stulba, līdz ar ko džeks atmeta ar roku un visas gaismas un atgāzes pārbaudīja pats. vsp šķiet, ka taktiku "esmu lose, glābiet mani" izmantoju regulāri, sen un pēc noklusējuma. savā laikā, galu galā, pamanījos pusgadu nostrādāt par pārdevēju un tā arī neiemācījos apieties ar kases aparātu, lai arī tā bija obligāta prasība. manā vietā to vienmēr darīja citi. principā, manā pieklājīgā vecumā no tā būtu jātiek vaļā, bet kā lai saņemas?

pārsteidzoši maz ko labot, ņemot vērā neldijas vecumu, nobraukumu un visu to, ko es ar viņu šogad esmu darījusi - jānomaina kaut kāds šarnīrs un jāpieregulē tuvās gaismas. kratīšana arī nebija tik baisa - uz daža laba grantinieka izkratīja daudz trakāk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scorpse
2018-08-29 09:35 (saite)
Ok, jānomaina un jāpieregulē, bet izlaida ar vieniniekiem vai būs jābrauc vēl?
Un apsveicu, pirmā apskate ir tā reize, kur es arī darīju viegli stulbo piegājienu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2018-08-29 09:42 (saite)
nē, nē, būs jābrauc vēl pēc mēneša, bet nu es arī necerēju iziet sveikā cauri (servisos bijusi arī nebiju).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2018-08-29 09:46 (saite)
visvairāk baidījos par norauto roķeni un vai nebūšu kko sabeigusi, vienu brīdi gonkojot tikpat kā bez eļļas, a neko, normz.

speciāli lenorai: tā kā gaismas nepārbaudīju pati, joprojām nezinu, kur man ir miglas lukturi, kā tos ieslēgt un vai man tādi vispār ir paredzēti :(

(Atbildēt uz šo)


[info]snauts
2018-08-29 10:00 (saite)
damsel-in-distress

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2018-08-29 10:00 (saite)
mhm, tipiska

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?