Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-07-12 08:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:grāvis

pirms vairākiem gadiem jaukie cilvēki no kultūras aprindām rīkoja grāvī modernās dejas divdiennieku ar nosaukuma "no vecmīlgrāvja ar mīlestību". ja abas dienas notiktu ziemeļblāzmas parkā, pasākums, visticamāk, tiktu uztverts ar pilnīgu vienaldzību, ja nu vienīgi seniori un bērni nāktu pamieloties ar haļavniem pīrādziņiem un banāniem. diemžēl pirmo dienu pasākums notika kādā daudzstāvu māju pagalmā un izsauca veselu sašutuma vētru virtuālajā vecmīlgrāvī. майдаунутые bija maigākais vārds, ko vietējie veltīja jaukajiem cilvēkiem, kuri principā vēlējās viņus iepriecināt. toreiz es par to pavīpsnāju, bet gadi iet, un nu es, tāpat kā citi aborigēni, uzskatu to par organizatoru mega FAIL. cilvēkiem totāli neienāca prātā, ka aizdomīgi lielais un tukšais placis ir tik liels un tukšs tāpēc, ka darbdienas beigās tas pārvēršas par stāvvietu visiem šo māju iedzīvotājiem. iedomājies, tu atbrauc no darba, bet tavā parkingā plosās jaunieši, kuri imitē tevi ar dīvainām kustībām, ietērpušies feikajos treniņtērpos un rūtainos kreklos. tu nomet mašīnu kaut kur, dusmīgi purpini, iespējams, maksā soda naudu.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]maya
2018-07-12 10:32 (saite)
Tas placis bija ar zāli. Viņi liek mašīnas mauriņā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2018-07-12 10:33 (saite)
ē, nebija gan ar zāli. liels asfalta laukums. nevienam nebija iespējas iebraukt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]maya
2018-07-12 10:39 (saite)
Tad mēs varbūt runājam par dažādiem plačiem. Viekārši atceros, ka zāles dēļ pati riktīgi paslīdēju izrādes beigās, lecot ar visiem kopā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2018-07-12 10:42 (saite)
gan jau par to pašu. asfalta placim ir apkārt zāle, tad atkal ir asfalts, tad 3 deviņstāvenes. dzīvokļu ir daudz, un auto arī ir ļ. daudz. es tajā pagalmā gadu nodzīvoju, varu aprakstīt to ar ciet acīm :)

pilnīgi iespējams, tika ietverta arī zāle, uz kuras tu paslīdēji. tas nemaina faktu, ka nevienam no tiem, kas tur parasti parkojas, to tovakar nebija iespējams izdarīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?