Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-02-22 15:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
okz, -20 vai cik tur bija naktī šim aķim laikam ir nepaceļama temperatūra. kā smejies, gribēju vnk izvizināt auto līdz tālākm benzīntankam un uzpildīt arktisko dīzeli. nāksies pagaidīt. nez, varbūt vispār ieziemot auto uz kādu nedēļu, kamēr nekļūs vismaz -10 silts? jo īpaši ņemot vērā to, ka avāriju skaits ierastajos maršrutos lec debesīs. īsti nebrīnos, jo vakarvakarā, braucot mājās, a) mani vairākkārt brutāli apdzina uz krustojuma (srsly, džeki, es braucu pagriezienu ar trešo ātrumu, ko vēl jums no manis vajag?), b) man gandrīz iebrauca tieši purnā lohi, kuri nejēdza normāli veikt apsteigšanas manevru, c) lohs aizbrauca taisni no pagrieziena joslas, d) lohs uz velosipēda brauca zigzagiem pa pretējo joslu. tumsā. bez atstarotājiem.

kā smejies2, ejot kājām, sals nav jūtams vis-pār.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]inese_tk
2018-02-22 18:13 (saite)
par gaismu spīdināšanu izklausās streindž, man visi, sākot no tēva un beidzot ar instrukturu ir mācījuši, ka max neko neslēgt.
par pečkām - manai mašīnai ir tā, ka - tā kā atstāj izslēdzot, tā arī slēdzas iekšā iedarbinot, attiecīgi, ja pirms izslēgšanas pečka ir gājusi pilnā katušā, tad viņa to mēģinās turpināt darīt ieslēdzot un norīs daudz enerģijas.

starp citu vēl viena lieta, kas var ietekmēt nelekšanu ir kvēlsveces, varbūt tajās ir problēma. vai netīras akumulatora klemmas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2018-02-22 18:14 (saite)
es domāju, ka problēma ir brutālā temperatūrā :) mīnus padsmit panesa normāli. nu, atskaitot to reizi, kad es centos iedarbināt auto, neiesildot sveces.

bet nu lai tad ex-saimnieks skatās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?