Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-01-14 13:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
instruktoram taisnība - pēc tam, kad esi padsmit reizes apmīzies, ilgstoši braucot tuvu simtam, pilsētas ātrums šodien ir pīs of keik un vispār neliekas nekāds ātrums.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2017-01-14 13:50 (saite)
jā.

man ar manu instruktoru gāja ļoti neviegli, un viņam ar mani arī, bet bija dažas lietas, no kurām sajutu viņa funktieri un tomēr nenomainīju. un nenožēloju.

viens tāds moments bija, kad biju laikam sasniegusi to pašu stadiju, ko Tu, kad paniski nespēju uzgāzēt un nevilkties. viņš mani aizveda ārpus pilsētas, samainījāmies vietām uz gara, taisna ceļa. pabrīdināja neveikt nekādas straujas kustības (ar stūri, pedāļiem), jo tad mēs nafig apmetīsimies, un lika uzgāzēt līdz 110-120. tas man mainīja paradigmu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2017-01-14 13:54 (saite)
man bija kkāda nevajadzīga raustīšanās, kkas jokains, karoče, bet tagad liekas - bāc, viss taču notiek tik Lēni, visu par paspēt, viss notiek.

es joprojām eju pie diviem instruktoriem - ko nepasaka viens, pasaka otrs :) vienīgi mazliet besīgi (bet arī labi), ka ļ. dažādas mašīnas - vienam ir nenormāli labi reaģējoša, otram parastā. kad atnāku no parastās uz nenormāli labi reaģējošo, pirmās padsmit min ir ē, interesanti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2017-01-14 13:56 (saite)
ā, un ļ. patīk, ka viens no viņiem liek braukt pašai visu laiku, arī intensīvās satiksmēs un bīstamās vietās (lai gan ne sūda nemāku), tikai ekstrēmākos brīžos pārņem pedāļus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2017-01-14 14:19 (saite)
divi izklausās labi, tas kā tāds dubults siets, lai kkas, ko Tu vēl nezini, neizslīd nepamanīts. veiksmi! un forši, ka Tev braukšana sanāk šitādos laikapstākļos, būsi redzējusi Visu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ttp
2017-01-14 20:17 (saite)
man lielākās bailes bija no straujas bremzēšanas, kad nesies uz 100. paprasīju, lai dod iespēju, izmēģinājām vairākas reizes un ļoti labi.

(Atbildēt uz šo)


[info]zivs
2017-01-18 00:48 (saite)
Mja, mašīnu toreiz biju dabūjis vēl pirms tiesībām un klusi pa rajona neapdzīvotākajām ieliņām mācījos pats. Tā bija gan jau ka ne pirmā, bet otrā mācīšanās reize, kad savas neuzmanības dēļ nokļuvu uz ielas, kas pieslēdzas Bauskas šosejai. Tā kā aizmugurē jau bija parādījusies cita mašīna, man nekas cits neatlika, ka izgriezties uz šosejas un iekļauties straumē. Un tad, lūk, gan, es vairs nesapratu ko iesākt, jo neaptvēru kā samazināt ātrumu, lai cieši sekojošie (nu vismaz otrajā reizē ir sajūta, ka visi aizmugurējie tev dzenās pakaļ), nesatriecas manī. Aizbraucu nepakustoties līdz Ķekavai, kur anekdotiski beidzās benzīns pie benzīntanka, un tad jau sagaidījis pārtraukumu straumē, vnk pārstūmu savu vieglo Polo pāri šosejai, atpakaļceļam uz mājām.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?