Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-09-06 10:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
hrenova man ar dzīves stratēģijām, plūstu kā baļķis pa upi. nu, atskaitot centienus nebūt slimai, nabadzīgai un apātiskai, jo slimam, nabadzīgam un apātiskam baļķim dzīve nav patīkama, lai ko arī tā nestu. a visādi citādi - bring it on! bet moš derētu kaut kā, kaut ko kādreiz arī paplānot?

***

šitie 1. septembra trauksmainie "kaut kas jāpastudē" man ir visai sveši, un kopumā masveida tešanos augstskolā es uzskatu par aitisma iezīmi, tak šogad pirmo reizi sirds ietrīcējās, uzzinot, ka transporta un satiksmes institūtā ir parādījušās budžeta vietas, MOŠ PAT UZ PILOTIEM. kur ir mana lidmašīna, a? ja nebūtu skolā dzerstījusies, bet būtu fiziku un matemātiku kārtīgi mācījusies. atgriežamies pie punkta par dzīves stratēģijām.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2016-09-06 10:21 (saite)
Man radies iespaids, ka vidējai LV augstākās izglītības studiju programmai bez pārmērīgas iespringšanas var "izbraukt cauri" gandrīz jebkurš, kurš nav galīgs zābaks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2016-09-06 10:24 (saite)
un pat ja neesi zābaks, tev jābūt ļoooti motivētam, lai par tādu nekļūtu dažādu apmācību procesa īpatnību dēļ (nu, vismaz humanitārās un sociālās studijās)

srsly, es apbrīnoju tos, kuri augtsskolā nesamācās haltūrēt un haļavot

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?