Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-08-12 14:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cik forši ir pamosties pēc koncerta un nevis vemt spainī, bet gan doties uz intervāltreniņu!

galvenais ieguvums no kačalkas, starp citu, man pašai bija negaidīts. sākumā treniņi, pēc kuriem tu smirdi piecu km radiusā un nespēj apvaldīt ekstremitāšu trīcēšanu (saku to, jo no jogas* utml šo dabūt nevarēja), izsūca visus spēkus un bija kādu stundu jāpaguļ, optimāli atrubonā. un tad pēc kāda laika nepieciešamība atpūsties pazuda. tāda sajūta, ka iekšā kaut kas pārslēdzās, un kaut kā nezin kā kļuva vairāk, kas jūtams arī ikdienā.

*nevēlos nozākāt jogu; atceros, ka sen-sen, pašā sākumā man melns gar acīm metās no visām pozām ar noliecieniem uz aizmuguri, un tad tas pārgāja, un arī tas bija vī.

ja runājam ciparos, esmu sasniegusi savas dzīves smagāko punktu (56 kg, vakarā vispār 57!!), taču tie apģērba gabali, kas man bija 36. izmērā, ir kļuvuši par totāliem maisiem, un dažs labs 34. izmērs arī ir pārlieku vaļīgs.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2016-08-13 10:06 (saite)
ā, šie! nemaz nezināju, ka uz tiem var pumpēties :O

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]illumine
2016-08-13 10:09 (saite)
Nu re :)
Par to drausmīgo nogurumu piekrītu, man sākumā bija līdzīgi. Tagad normāli pavingro, pēc tam vēl var iet kaut ko padarīt :) Tu kardio arī taisi katru reizi vai nē?
Vienīgais, kam es netieku pāri, ir Nenormālā Apetīte, kas ir parādījusies kopš vingrošana. Es jau tā ēdu ne maz (bet vienmēr biju skals), tagad es esmu palikusi Normāla ar 64kg/183cm (man 56 kg bija skala svars), bet maisa sajūta drēbēm vis nav. Visbesīgāk ir, ka kleitas spiež uz krūtīm un padusēs. Pietam krūštura izmērs tas pats, reāli viss no krūšu muskuļiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2016-08-13 10:13 (saite)
netaisu kardio katru reizi, nē, sačkoju :) man sākumā bija tā, ka baisā ēstgriba (un jo īpaši pēc kardio!), tagad kkā īsti nav. ūdens gan dzeras litriem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?