Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-06-05 17:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šovakar tbilisi ir tiamat*, varētu aziet hohmas pēc ievērtēt tusovku, bet esmu apaukstējusies (lol), no debesīm krīt krusa oļu lielumā, un transports ir vēl šizofrēniskāks, nekā parasti.

taču dzīve nav nodzīvota velti, jo esmu atklājusi sev pkhali** (also, bailes, ka gruzijā gaļēdājam neidzīvot, izrādījās nepamatotas). kā arī dīvainā kārtā gruzijā kindza garšo mazāk pēc blaktīm, vairāk pēc garšvielas, un ir iegaršojusies pat man. wtf.

*blixa bargeld bija pirms nepilnas nedēļas, cūcība
**https://georgianrecipes.net/2013/11/14/spinach-pkhali/


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2016-06-05 17:28 (saite)
tas ka kinza iegaršojas- man tāpat bija:)
( baklažānu rullīši arī garšīgi tur)

(Atbildēt uz šo)


[info]vilkate
2016-06-05 19:34 (saite)
Ļoti forša recepšlapa.

(Atbildēt uz šo)


[info]krii
2016-06-05 20:43 (saite)
O, jā! Lai saprastu kinzu, tā ir jāēd Gruzijā.
Labā ziņa ir tā, ka šī maģija turpina darboties arī pēc atgriešanās mājās.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?